Ja mam na niedziele także ciekawe która będzie pierwszaAda, mamy ten sam terminale nie zdziwię się jak ja przejdę na sierpień
dawaj znać jak u Was postępy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam na niedziele także ciekawe która będzie pierwszaAda, mamy ten sam terminale nie zdziwię się jak ja przejdę na sierpień
dawaj znać jak u Was postępy
![]()
Mnie całe spojenie boli od rana i tez czekamDzisiaj od rana ból brzucha, najpierw takie kłucie a teraz jak na okres ... Ale dalej czekamy![]()
Ja dziś do lekarza a potem tez się biorę za SprzatanieDzisiaj będę pranie robić i sprzątać może coś się ruszy![]()
A co ile masz lekarza ?? Mi wszyscy mówili. Że będę miała częściej a mam co 3 tygodnie. Przez całą ciążę miałam przez 4 tygodnie...Ja dziś do lekarza a potem tez się biorę za Sprzatanie![]()
Dziś ostatnia wizyta była, w poniedziałek tylko ktg. Jestem załamana, dziecko przygotowane do porodu, szyjka miękka ale podobno w sunie żadnego rozwarcia. Dostałam skierowanie na 8.08 do szpitala i z tego powodu mam takiego dola ze nie pytajcieA co ile masz lekarza ?? Mi wszyscy mówili. Że będę miała częściej a mam co 3 tygodnie. Przez całą ciążę miałam przez 4 tygodnie...