laurka95
Fanka BB :)
Mi kazał wypychać w kolejce do pizza hut, bo liczył, że ktoś się zlitujemój mąż śmiał się że trzeba brzuch wypychać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi kazał wypychać w kolejce do pizza hut, bo liczył, że ktoś się zlitujemój mąż śmiał się że trzeba brzuch wypychać
za mną z kolei cały czas chodza grzyby..... Wiadomo są ciężko strawne itp. Ale codziennie czuję że muszę zjeść pieczarki smażone albo boczniaki panierowaneDziewczyny, ale poczułam ochotę na fileta z kurczaka w panierce…chyba idę zaraz wrzucic w przyprawy juz. bo kupiłam piersi wczoraj
trzeba korzystać póki jest apetyt
![]()
To smacznegoza mną z kolei cały czas chodza grzyby..... Wiadomo są ciężko strawne itp. Ale codziennie czuję że muszę zjeść pieczarki smażone albo boczniaki panierowane![]()
nie wiem właśnie o co chodzi.... Jedyne na co mam ochotę to pomarańcz, jabłko i grzyby właśnieTo smacznegoJak byłam w 1 ciąży to był zakaz grzybów, a teraz zmieniło się i można i ponoć mają mikroelementy
![]()
mnie wczoraj wzięła ochota na pomidorki koktajlowe z solą i pieprzemnie wiem właśnie o co chodzi.... Jedyne na co mam ochotę to pomarańcz, jabłko i grzyby właśnie![]()
Ooo, ja zjadłam sobie właśnie pomidorki, ale malinówki z solą, pieprzem i.. cebulkąmnie wczoraj wzięła ochota na pomidorki koktajlowe z solą i pieprzemna szczęście mam sklep zaraz pod nosem i mimo, iż mąż w pracy, to poszłam i kupiłam skoro blisko
![]()
Ja też na pomidorowąJa mam ochotę cały czas na pomidorową i leczo dzis znowu zrobiłam![]()
mój mąż śmiał się że trzeba brzuch wypychać