konwalia_
Zaangażowana w BB
dokładnie tak. Na prawdę nisko . U mnie przeważnie po lewej stronie . Jak znajdziesz to na pewno będziesz wiedziała,że toszukaj naprawdę nisko u mnie mała znów jest nie wiele nas spokojniem łonowym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie tak. Na prawdę nisko . U mnie przeważnie po lewej stronie . Jak znajdziesz to na pewno będziesz wiedziała,że toszukaj naprawdę nisko u mnie mała znów jest nie wiele nas spokojniem łonowym
Tak, my mamy 180 x 200 i nie żałujemy. Zwłaszcza jak się córka wepcha między nas...Ta sama sytuacja u nas!!! Ja chcę 180x200, a on się uparł na 160x200, bo boi się że będę za dalekoWielkiej różnicy cenowej nie ma, teraz mam zagwozdkę. Mamy parę dni na przemyślenie sprawy.
Czy teraz już zdecydowslibyście się na 180x200 rozumiem?![]()
I coś z tym dalej robiłaś ? Jakieś zalecenia od lekarza ?Nie wiem czy pociesze ale mam to samo
Bierz 180Jestem w trakcie negocjacji
Mówi mi, no to zmierzymy i zobaczymy![]()
szukaj naprawdę nisko u mnie mała znów jest nie wiele nas spokojniem łonowym
Ja już myślałam ze coś nie tak ale będę próbować weczorem jeszczeTez mam angelsounds , zawsze znajduje nisko bardziej po lewej stronie, na wzgórku już raczej niż na brzuchugeneralnie nisko . Miałam dwa razu tylko sytuacje ze nie znalazł, dzidziuś musiał się ruszac
Który masz tydzień ?Zaczęłam od wczoraj zażywać Prenatal Duo czyli już te dla drugiego trymestru i koszmar... Strasznie mi po nich niedobrze![]()
kurcze mi się zdarzyło 2-3 razy nie znaleźć tętna ale w danym dniu już nie szukałam a na następny dzień już było ok... Nie przyszło mi na myśl żeby pisać lub dzwonić do mojej ginStosowałam detektor dwa razy dziennie , rano i wieczoremod poniedziałkowej wizyty wylądował w szafie
pani doktor trochę mnie opieprzyła ze kupiłam
uwaga : nie szkodzi dziecku, ale naszej psychice jak się nie znajdzie
powiedziała ze nie chce smsow i telefonów ze nie ma tętna a ciąża książkowa to po co mi to . Narazie odstawiłam , zobaczę ile wytrzymam
Dziś zaczął mi się 13. Moja doktor mówiła żebym już tak od 13tego zaczęła sobie zażywać te dla drugiego trymestru.Który masz tydzień ?