Ja teżJa niestety nadal bez priva tu taka cisza
Zaraz idę na małe zakupy chodź nie wiem czy mi się chce ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżJa niestety nadal bez priva tu taka cisza
Teraz już tu będzie coraz puściej zawsze się tak kończy jak uruchamiają prywatnyJa niestety nadal bez priva tu taka cisza
Zazdro. Ja nie mam na nic mocyJa też. Ja dziś cały dzień w Wawie w sprawach firmowych i właśnie siedzę w burger King na jedzonko. Pociąg do KRK dopiero po 20 więc w domu koło północy.
Zaraz idę na małe zakupy chodź nie wiem czy mi się chce ;p
U mnie też 140x200 również x tych samych względów i czytając posty , myślę jak to będzie w przyszłości jak będzie dziecko..będziemy jak sarfynki w puszce
Ja z zachcianek, to wczoraj kazałam mojemu przywieźć pączki... ze snikersem, Kinder bueno i kokos.... mmmm wchodziły jak zloto. Ale takie ciasto ze śliwkami, tez bym zjadla.
Bylam tez dziś na małym spacerze, o od tej choroby i leżenia juz nie mam na nic siły. Ledwo co wróciłam... Tak mnie to umeczylo i zauważyłam właśnie, że tak jakby mi serce szybciej biło. Np. Teraz leze i czuje taki niepokój w klatce. Ostatnio często to czuje. Może jest po powiązane z tym co pisałyście, że w drugim 2 wzrasta puls... hmm
U nas większość rodziny od strony męża wie bo ma bardzo mała rodzinę, a u mnie stopniowo mówimy kto zapytaPowiedziałyście już rodzinie?
Najbliższa wie, rodzice i rodzeństwoPowiedziałyście już rodzinie?
Ale będziesz miała co nadrabiać ! Bo tam już naprodukowaneJa niestety nadal bez priva tu taka cisza
Moja rodzina nie ma pojęcia, jedynie teściowie wiedzą.Powiedziałyście już rodzinie?