Hej ja byłam w 5t 2d i był pęcherzyk ciąży z ciałkiem żółtkowym a dwa tyg później zarodek 1.16cm z pięknie bijącym serduszkiemCześć... nie udzielałam się u Was, a jedynie podczytywałam... u mnie to bardzo świeża sprawa... ale potrzebuje chyba wsparcia i odpowiedzi... czy któraś z Was na etapie ciąży 5+4 nie miała jeszcze widocznego zarodka... a sam pęcherzykLekarz wczoraj powiedział, że zarodek.powinien już być (5+4) i nara... wyszłam.i chciało mi się ryczeć... j
Jak to wyglądało u Was na tym etapie? Czy mam.juz nastawiac się na kolejne poronienie...![]()
reklama
Kinga1013
Fanka BB :)
ale malutki, nie znam się ale to może być kwestia godzinale jednak już był widoczny![]()
Szelejla
Masakra wczoraj byłam na USG 9+3 i wszystko super widzialam jak dzidzia się rusza słyszałam serduszko a dzisiaj zaczęło się plamienie już nie różowe takie bardziej pod krew podchodzące coś pomiędzy co doradzicie wzięłam duphostan bo mam i dzisiaj zobaczę co się będzie działo a jutro będę działać
Kinga1013
może jedź do szpitala od razu, niech sprawdzą czy coś się dzieje niedobregoMasakra wczoraj byłam na USG 9+3 i wszystko super widzialam jak dzidzia się rusza słyszałam serduszko a dzisiaj zaczęło się plamienie już nie różowe takie bardziej pod krew podchodzące coś pomiędzy co doradzicie wzięłam duphostan bo mam i dzisiaj zobaczę co się będzie działo a jutro będę działać
to może oczywiście oznaczać wszystko... ale tez wszystkie znamy mnóstwo historii gdzie okazało sie, że krwawienie nie oznaczało nic dramatycznego. Też bym pomyślała o SORze bo zamęczysz sie psychicznie do jutra...Masakra wczoraj byłam na USG 9+3 i wszystko super widzialam jak dzidzia się rusza słyszałam serduszko a dzisiaj zaczęło się plamienie już nie różowe takie bardziej pod krew podchodzące coś pomiędzy co doradzicie wzięłam duphostan bo mam i dzisiaj zobaczę co się będzie działo a jutro będę działać
Naataaliaa
Moderator
Też bym jechała odrazu na sormoże jedź do szpitala od razu, niech sprawdzą czy coś się dzieje niedobregooby nie
trzymam kciuki
MatkaWariatka37
Jejku! Nie chcesz do szpitala podjechać?! Zamartwisz się!Masakra wczoraj byłam na USG 9+3 i wszystko super widzialam jak dzidzia się rusza słyszałam serduszko a dzisiaj zaczęło się plamienie już nie różowe takie bardziej pod krew podchodzące coś pomiędzy co doradzicie wzięłam duphostan bo mam i dzisiaj zobaczę co się będzie działo a jutro będę działać
Hej ja byłam w 5t 2d i był pęcherzyk ciąży z ciałkiem żółtkowym a dwa tyg później zarodek 1.16cm z pięknie bijącym serduszkiemtakże na spokojnie poczekaj na wizytę u swojego lekarza
![]()
tyle bym.dala, by usłyszeć to serduszko... I że jest dobrze...
ale malutki, nie znam się ale to może być kwestia godzinnaprawdę tak jak dziewczyny piszą ten lekarz to jakiś konował bez serca... zobaczysz że będzie ok
![]()
tak... masz rację... tutaj jeden dzień to kamień milowy...
Naataaliaa
Moderator
A nie miałaś może na tej wizycie wczoraj pobieranej cytologii? Ja byłam wczoraj na wizycie (też jestem 9+2) i lekarz powiedział że dobrze że mam świeżą cytologię bo pobieranie wymazu w ciąży powoduje mniejsze lub większe krwawienie i niepotrzebnie stresuje chociaż nie jest to niczym groźnymMasakra wczoraj byłam na USG 9+3 i wszystko super widzialam jak dzidzia się rusza słyszałam serduszko a dzisiaj zaczęło się plamienie już nie różowe takie bardziej pod krew podchodzące coś pomiędzy co doradzicie wzięłam duphostan bo mam i dzisiaj zobaczę co się będzie działo a jutro będę działać
reklama
też mam taką nadzieje... i tezymam.kciuki to czekanie jest udręką...Hej
Ja byłam co prawda w 5+2 na wizycie przez krwawienie i był tylko pęcherzyk. Teraz czekam do 8.12 jak na szpilach. Ale mam nadzieje, ze będzie dobrze!
Podziel się: