MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki. To dobre wieści, na tym etapie to i jutro może pojawić się zarodek!!!Jestem w szpitalu, kolejne usg w sobotę. W szpitalu po dłuuuugim poszukiwaniu znaleźli pęcherzyk 5 mn bez zarodka w macicy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam mocno kciuki. To dobre wieści, na tym etapie to i jutro może pojawić się zarodek!!!Jestem w szpitalu, kolejne usg w sobotę. W szpitalu po dłuuuugim poszukiwaniu znaleźli pęcherzyk 5 mn bez zarodka w macicy.
Ja dzisiaj jechałam z mężem autem i myślałam ze do domu nie zdążę biegiem z auta do łazienki leciałamDziś rano miałam dokładnie to samo w Lidlu. Byłam po 7 rano, mało ludzi, pustki, a ja myślałam,że nie dokończę zakupów! A jeszcze wczoraj pisałam Wam,że nie mam mdłości.![]()
Trzymam kciukiJestem w szpitalu, kolejne usg w sobotę. W szpitalu po dłuuuugim poszukiwaniu znaleźli pęcherzyk 5 mn bez zarodka w macicy.
ja chodzę w legginsach ciążowych z sinsaya, przynajmniej nie uciskają brzuszkaA co do brzuszka też mam wrażenie że zaczyna wystawać w spodnie się nie mieszczę myślę czy kupić już ciążowedzisiaj czuje rozpieranie i nawet dresy mnie drażniły
ja sie czuje strasznie napompowana , wzdeta nie wiem cos w tym stylu
ja też ledwo coś zjem to czuję się pełna i wzdęta, chyba taki urok..Rety czuje się tak pełna że zaraz wybuchnę a cora zrobila mi kolacje, no przecież nie odmowieno nic muszę wepchnąć choć boję się że to źle się skończy!!!
jeśli to jest tylko lekkie plamienie to raczej nie powinnaś mieć powodów do zmartwień, skonsultuj z lekarzem jeśli Cię to niepokoi, spróbuj nawet telefonicznie o to dopytać a co do bety to koniecznie leć i zrób 2x jeśli przyrost będzie ok powinno być dobrzePodjechałam dziś do położnej i powiedziała, ze moja ginekolog na zwolnieniu i będzie od połowy grudnia.
Umówiła mnie dziś na 15.40 do innego, a ja mówiłam, ze to za szybko, bo z obliczeń jestem jakoś 4+5 i nic raczej nie zobaczę.
Pojechałam do lekarza, zbadał i nic nie zobaczył, ale powiedział, ze skoro to tak wczesna ciąża, to wykryją tylko właśnie testy ciążowe i beta. Mam przyjść za 2 tyg, to powinien być zarodek z serduszkiem z tego co mówił.
Umówiona jestem na 30.11.
Ja niby wiedziałam, ze nic nie zobaczę, ale mi jakoś zle, bo tylko stresujące to jest aktualnie.
Beta wtedy wyszła, łącznie zrobiłam 7 testów ciążowych i w tym jeden dziś, to od razu wyszły dwie grube krechy.
Chyba w poniedziałek pójdę na betę dla świetego spokoju.
Zaczynam w głowie mieć ‚a co jak za 2 tyg tez nic nie będzie’.
Żałuje tej wizyty.
Jeszcze jedno, po badaniu tak troszeczkę plamie na jasno różowo. Przejmować się?
Trzymam kciuki! A w ktorym tygodniu jesteś?Jestem w szpitalu, kolejne usg w sobotę. W szpitalu po dłuuuugim poszukiwaniu znaleźli pęcherzyk 5 mn bez zarodka w macicy.