Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja 16 grudnia mam na NFZ wizytę też jestem ciekawa co tam się będzie działoA kolejną wizytę na NFZ mam 23.12 o 12:20. Jak znowu będzie takie opóźnienie to chyba wezmę ze sobą sprzęt i nie wiem, pierniki będę lukrować na poczekalni albo pierogi lepić![]()
A to ja mam 16 i 18 też xDJa 16 grudnia mam na NFZ wizytę też jestem ciekawa co tam się będzie działo![]()
Ja póki co zostanę przy samym NFZDziewczyny będziecie chodzić do ginekologa prywatnie i na NFZ? Ja chyba planuje chodzić do lekarza z kliniki i luxmed, żeby robic badania z pakietu
Ja też 150A ja mam pytanko inne, czy któraś z was bierze acard? Ja biorę dziennie 150 mg i zastanawiam się czy może któraś z was jeszcze bierze
Ja tylko medi. Wcześniej planowałam medi plus gin prywatnie z kliniki ale stwierdziłam że w medi mam wizyty co 3 tyg i mi to starczyDziewczyny będziecie chodzić do ginekologa prywatnie i na NFZ? Ja chyba planuje chodzić do lekarza z kliniki i luxmed, żeby robic badania z pakietu
Chyba zależy co lekarz wpisze. Jedne na bank miałam darmowe.Serio? Też miałam cukrzycę ciążową i buliłam![]()