Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperHej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
baaaajka!Hej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
Świetne wieści!!Hej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
Juhuuuuu !!Hej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
PięknieHej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
Uspokojona, dalej nie mam nawet pół obajwubaaaajka!jak sie czujesz?
haha, korzystaj, ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tyg odważyłam się zjeść jajko i musiałam trochę powalczyć ze sobą, żeby zostało w brzuchu xdUspokojona, dalej nie mam nawet pół obajwu![]()
Ja na luzie jem po 3 jajka i siedzą w brzuchu grzeczniehaha, korzystaj, ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tyg odważyłam się zjeść jajko i musiałam trochę powalczyć ze sobą, żeby zostało w brzuchu xd
Łączę się... mam odruch wymiotny przy myciu zębów....haha, korzystaj, ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tyg odważyłam się zjeść jajko i musiałam trochę powalczyć ze sobą, żeby zostało w brzuchu xd