PasiastyOgon
Moderator
Czyli nie jestem jedyną, która ma jeszcze zakitrane testy do robieniaWiesz że też o czymś takim myślałamżeby mieć ladne tłuściutkie 2 kreseczki na pamiątkę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli nie jestem jedyną, która ma jeszcze zakitrane testy do robieniaWiesz że też o czymś takim myślałamżeby mieć ladne tłuściutkie 2 kreseczki na pamiątkę
![]()
A no to klasyk. Prysznic i mycie zębów to maks na jaki mnie staćNajgorsze Ania jest to że mi się nawet o siebie przez to wszystko dbać nie chce.
jakbys markerem rysowala
superU mnie z usg 6+2,bije
No właśnie ja się zastanawiam czy powinnam iść na szkołę rodzenia skoro to już trzecia ciąża czy jakby powinnam sobie już darować? Chodziłam tylko w pierwszej ciążypopytaj znajomych czy maja kogos sprawdzonego, na pewno na fejsie sa jakies mamowe grupy z Twojego miasta gdzie mozesz zapytac albo poczytac juz utworzone watkija mialam szkole rodzenia z polecenia w poprzedniej ciazy, zadzwonilam tam, zeby zapytac kiedy startuja z kursem i mnie zapisali, wszystko za darmo bo na nfz i pozniej stamtad polozna do mnie przychodzila, bo na tym mi zalezalo
![]()
No jak z obrazka