Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najgorsze Ania jest to że mi się nawet o siebie przez to wszystko dbać nie chceRozgrzeszam Cię. Też nic nie robię. Od 3 tyg wczoraj pierwszy raz wstawiłam zmywarkę. Wstawiam pralkę i suszarkę ale nie składam rzeczy od 31 października. Wszystko leży na kupie i tylko wybieramy co nam trzebanie mam siły totalnie na nic. Wejście po schodach zabiera mi całą energię. To jest jakiś koszmar.
Wlaśnie też się zastanawiam. Jak lekarze do tego podchodzą ? Mowię, że nie chce już pracować, oni, że ok i wypisują?a dziewczyny jak ze zwolnieniem? Bo np na ostatniej wizycie w Medicover lekarka mi nie prponowała l4 i myślę, czy jak bym czuła, ze chcę zwolnienie to mogę jej normalnie o tym powiedzieć i poprosić?![]()
Póki co dobrze się czuję i będe pracować, ale tak na zaś pytam.
właśnie.Wlaśnie też się zastanawiam. Jak lekarze do tego podchodzą ? Mowię, że nie chce już pracować, oni, że ok i wypisują?
Moja przyjaciółka właśnie tak robiła, także myślę, że bardzo spoko pomysłto a porpo prowadzeia ciąży no to ja zaczełam prowadzić na medicover, ale też nie chcę w całości rezygnować z wizyt u mojego lekarza z kliniki, bo jednak ona ogarnia te moje leki i ogólnie jej ufam. I tak sobie myślę, prowadzić ciąże i mieć wszystkie badania na Medi, ale raz na jakiś czas skonsultować ciąże u mojej lekarki od IVF. To chyba spoko pomysł?
A czy w ogole trzeba mieć jednego lekarza prowadzącego ? W sensie czy muszę określać, który to prowadzący a który z doskoku?właśnie.
Bo wiem, że np moja lekarka z kliniki to mi wystawi od razu na ile będę chciała, ale czy to może wystawić ona czy musi lekarz prowadzący?
Czy jednego to nie wiem, ale musi być któryś prowadzącym. Jednak to on bierze odpowiedzialność za prowadzenie ciąży, to jego podajesz przy porodzie, kto nim był i jego podajesz położnej. Jeżeli cokolwiek nie będzie wykonane zgodnie ze sztuką to on bierze to na siebie.A czy w ogole trzeba mieć jednego lekarza prowadzącego ? W sensie czy muszę określać, który to prowadzący a który z doskoku?
Ma znaczenie to gdzie mam kartę ciąży i tam mogą mi wystawić tylko? Nie wiem czy jasno umiem sprecyzować swoje pytania![]()