PasiastyOgon
Moderator
To ja się przy Was staro czuję z 4 dzieci na pokładzie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu staro?To ja się przy Was staro czuję z 4 dzieci na pokładzie![]()
Jeszcze 34Czemu staro?Jakby się uprzeć, to i z 10 bym pewnie zdążyła mieć do teraz, po prostu się nie decydowałam wcześniej
Ile masz lat?
![]()
Pfff, to jestem starsza i co?Jeszcze 34![]()
Ale jestem z grudnia, to chyba idziemy rocznikowo tak samoPfff, to jestem starsza i co?35 here
U mnie druga ciąża, ale dzieciątko donoszone będzie jako pierwsze.Dzień doberekDziewczyny widzę, że mamy tu kilka mamuś które oczekują kolejnych pociech
a czy są również takie które spodziewają się pierwszego dzieciątka tak jak ja?
![]()
Ja zawsze marzyłam o 2-3, a teraz to chociaż jedno chciałabym donosić. Bo wiem, że to nie taka prosta sprawa te ciąże (u mnie w ogóle pokoleniowe problemy z tym sąja 34 i pierwsze dziecko, ale jak już wiecie to nie była moja decyzja, że tak to wyglądagdyby wyszło od razu, pewnie miałabym już dwójkę, a tak to modlę się tylko o to jedno, które zdecyowało się wreszcie pojawić we mnie
no ja miałam 29 lat jak zaczęłam się starać. Nigdy bym nie pomyślała, że tyle mi zejdzie z samym zajściem, a i teraz się trzęsę, czy coś po drodze się nie wydarzy.Ja zawsze marzyłam o 2-3, a teraz to chociaż jedno chciałabym donosić. Bo wiem, że to nie taka prosta sprawa te ciąże (u mnie w ogóle pokoleniowe problemy z tym są).
A mam 29 lat.
O to bardzo młoda, ja pierwsze mialam w wieku 36, teraz drugie jak się uda w wieku 38. I na tym koniec. Ale też długo się staraliśmy o pierwsze bo jakieś min. 3 lata.Jeszcze 34![]()