reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
1764353305795.png

no taki o, chyba już mocniej nie będzie 😂

Jezu to ja sobie bardzo do serca wzięłam szczotkowanie na sucho i staram się robić to codziennie rano 😂 smaruje się, staram się dbać o siebie, chociaż nie mówię, zmuszam się. Ale przed ciążą też się zmuszałam, bez różnicy 😂

Czuje się dzisiaj jak 💩.
W pracy skakało mi ciśnienie do 150 ale może to trochę ze stresu bo nadszedł ten dzień żeby powiedzieć o ciąży 🫣.
Wróciłam do domu z takim bolem głowy że myślałam że zemdleje. Syn przyniósł mi zupę do łóżka żebym coś zjadła i kazał mi się położyć i przespać 😍 kochane dziecko ! Choć czasem tak bardzo mnie wyprowadza z równowagi 🤣🫣.
Przespałam się, polezalam, pojechaliśmy na zakupy ale już marzę żeby wrócić do domu i się położyć 🤣.

W pracy wszystkie zaskoczone bo spodziewały się po każdej jednej ale nie po mnie 🫣🤣. Gratulowaly, przytulały, pomagały w dźwiganiu i mówiły że mają wyrzuty że mi wcześniej nie pomagały 🙃. Szefowa mówiła że jak poczuje że chce iść na L4 to mam się nie zastanawiać. Koleżanki z sali mówiły że tak je zaskoczylam na Andrzejki że dziecko musi się nazywać albo Andrzej albo Andżelika 🤣😂

popytaj znajomych czy maja kogos sprawdzonego, na pewno na fejsie sa jakies mamowe grupy z Twojego miasta gdzie mozesz zapytac albo poczytac juz utworzone watki :) ja mialam szkole rodzenia z polecenia w poprzedniej ciazy, zadzwonilam tam, zeby zapytac kiedy startuja z kursem i mnie zapisali, wszystko za darmo bo na nfz i pozniej stamtad polozna do mnie przychodzila, bo na tym mi zalezalo :)
No właśnie ja się zastanawiam czy powinnam iść na szkołę rodzenia skoro to już trzecia ciąża czy jakby powinnam sobie już darować? Chodziłam tylko w pierwszej ciąży

reklama
Do góry