reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Czy Wasze zwierzątka czują?☺️ Moje sunie zawsze były do mnie przyklejone ale teraz to nawet ta która bywała częściej w szafie niż pozostałe ciągle leży przytulona🥰

Hej :) nieśmiało witam się i ja :). Podczytuje Was od początku tylko dopadła mnie jakaś mgła ciążowa i myślałam że konto mogę założyć tylko przez fejsa albo maila na Gmail 🫢🫣.
To moja 3 ciąża, mam na pokładzie 12 letniego buntownika 🫣 i 7 letnią córkę :).
3 ciąża była częściowo planowana 😂 niby człowiek wie co z czym i jak to się może stać ale się łudzi że będzie się udawało stale omijać dni płodne 🫣🫢. A tak serio to nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko bo wiecznie coś więc stwierdziliśmy że jak się uda to będzie, jak nie to 3 nie jest nam pisane 🫣.
Po wielkim szoku był czas kiedy zaczęłam sobie wkręcać że może to pozamaciczna. Z racji tego że jestem po poronieniu i zostały blizny w głowie pojawiły się myśli że nie powinnam się cieszyć za wcześnie bo może się coś wydarzyć. Teraz poukładałam sobie wszystko i przyszedł czas na radość :). Byłam na pierwszym USG, z om wychodzi 12.07, z USG 20.07 i niestety nie widziałam jeszcze serduszka bo było za wcześnie.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny , mnie intuicja i tym razem nie zawiodła. Żegnam się , beta dzis 93 , progesteron 12 więc wszystko zaczyna spadać 😭
Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy , dbajcie o siebie i maluszki ❤️ trzymam mocno za wszystkie kciuki 🤞
Przykro mi. Wszystkiego dobrego dla Ciebie❤️

Hej :) nieśmiało witam się i ja :). Podczytuje Was od początku tylko dopadła mnie jakaś mgła ciążowa i myślałam że konto mogę założyć tylko przez fejsa albo maila na Gmail 🫢🫣.
To moja 3 ciąża, mam na pokładzie 12 letniego buntownika 🫣 i 7 letnią córkę :).
3 ciąża była częściowo planowana 😂 niby człowiek wie co z czym i jak to się może stać ale się łudzi że będzie się udawało stale omijać dni płodne 🫣🫢. A tak serio to nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko bo wiecznie coś więc stwierdziliśmy że jak się uda to będzie, jak nie to 3 nie jest nam pisane 🫣.
Po wielkim szoku był czas kiedy zaczęłam sobie wkręcać że może to pozamaciczna. Z racji tego że jestem po poronieniu i zostały blizny w głowie pojawiły się myśli że nie powinnam się cieszyć za wcześnie bo może się coś wydarzyć. Teraz poukładałam sobie wszystko i przyszedł czas na radość :). Byłam na pierwszym USG, z om wychodzi 12.07, z USG 20.07 i niestety nie widziałam jeszcze serduszka bo było za wcześnie.
Witaj 🙋‍♀️

Dziewczyny, też jesteście takimi zmarźlakami w ciąży? Normalnie zawsze mi ciepło, a dziś kocyk, ciepły napój i grzejniczek. 😅

W ogóle przynoszę Wam trochę radości (a przynajmniej osobom, które lubią zimę) - śnieżek u mnie zaczął pruszyć. 😍 Pewnie się nie utrzyma z uwagi na temperaturę, ale jak zobaczyłam to się popłakałam. 😂 Hormony w ciąży są niezłe.
Taaaak!!! No tragedia z tym uczuciem zimna, tylko podkręcam ogrzewanie, mąż już się wkurza bo chodzi w krótkich ubraniach a ja tu najcieplejsze rzeczy jakie mam 😂
Niestety ja nie mogę poleżeć, bo od rana muszę wychodzić na mróz rozwieźć dzieci po placówkach😅
Jestem zmęczona i od czasu do czasu lekko mnie mdli, ale to jeszcze nic. 😉 czuję się zmęczona, jakby chora... Ale też nie spałam dzisiaj od 2 do 5. Może dzisiaj odeśpię😅
Za to dziś moja kolej, nie mogę spać od godziny 🙄

reklama
Taaaak!!! No tragedia z tym uczuciem zimna, tylko podkręcam ogrzewanie, mąż już się wkurza bo chodzi w krótkich ubraniach a ja tu najcieplejsze rzeczy jakie mam 😂

Za to dziś moja kolej, nie mogę spać od godziny 🙄
Też właśnie miałam beznadziejną noc. Raz się coś przyśniło to się wybudziłam, dwa razy na siku, gdzie przy drugim razie około 4:30 zaczęłam mieć już poranne mdłości, więc ciężko było zasnąć. 😅 Zasnęłam to zaraz się obudziłam bo za zimno. Założyłam sweter, przysnęłam, to się obudziłam, bo za gorąco. To kołdra na bok, dalej spać, zaraz znowu pobudka bo za zimno, więc lekko się przykryłam. 😂

Ale za to miałam jeden całkiem fajny sen. I, o dziwo, w tym śnie trzymałam na rękach synka. 🥹

Do góry