PasiastyOgon
Moderator
Kurczę, nie ogarniam
najpierw mi zimno. Teraz wypiłam ciepła herbatę i mam uderzenia gorąca

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No właśnie zastanawiam się jaki test wybrać tym razem. Nifty miałam ostatnio, teraz myślę o sanco bo wyliczyłam że będę mogła zrobić test 15 grudnia a chcę mieć wyniki przed świętami. A wyniki sanco są chyba w trzy dni.nope, ja sprawdze wg chinskiego badania nifty![]()
Ja myślę o niftyNo właśnie zastanawiam się jaki test wybrać tym razem. Nifty miałam ostatnio, teraz myślę o sanco bo wyliczyłam że będę mogła zrobić test 15 grudnia a chcę mieć wyniki przed świętami. A wyniki sanco są chyba w trzy dni.
Który test wybieracie dziewczyny?
A coś nie tak było z nifty że teraz chcesz inaczej ?No właśnie zastanawiam się jaki test wybrać tym razem. Nifty miałam ostatnio, teraz myślę o sanco bo wyliczyłam że będę mogła zrobić test 15 grudnia a chcę mieć wyniki przed świętami. A wyniki sanco są chyba w trzy dni.
Który test wybieracie dziewczyny?
Wszystko było ok, jakoś tak mąż mówił że wyczytał że sanco bada ponad 400 delecji, a nifty 90 chyba. Ale z kolei nifty mniejsze rozmiarem i tak to jestA coś nie tak było z nifty że teraz chcesz inaczej ?
próbowałam coś czytać o tych testach i miałam to samo wrażenie: jeden piesWszystko było ok, jakoś tak mąż mówił że wyczytał że sanco bada ponad 400 delecji, a nifty 90 chyba. Ale z kolei nifty mniejsze rozmiarem i tak to jestmi głównie zależało żeby wyniki były przed świętami, chciałabym być jak najszybciej troszkę spokojniejsza. Bo chyba te wszystkie testy to jeden pies, głównie są czułe na trzy podstawowe trisomie.
o nie, nieDziewczyny , mnie intuicja i tym razem nie zawiodła. Żegnam się , beta dzis 93 , progesteron 12 więc wszystko zaczyna spadać
Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy , dbajcie o siebie i maluszkitrzymam mocno za wszystkie kciuki
![]()
Jak tak teraz patrzę, to moja mama miała mnie, a jej wyszłaby dziewczynka. U mnie w pierwszej ciąży była dziewczynka i w kalendarzu dziewczynka. Więc ciekawe.Sprawdzałyście płeć według chińskiego kalendarza płci?tylko tam się dodaje +1 do wieku
![]()
Bardzo mi przykroDziewczyny , mnie intuicja i tym razem nie zawiodła. Żegnam się , beta dzis 93 , progesteron 12 więc wszystko zaczyna spadać
Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy , dbajcie o siebie i maluszkitrzymam mocno za wszystkie kciuki
![]()