reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Musimy chyba robić dobre lekkie herbatki i kocyk... Idealne Duo na ten sezon dla nas. 😂
chcialabym miec na to czas 😂😂 chociaz na razie to wolalabym moc sie najesc, bo po jednym dniu przerwy 🤮 wrocily ze zdwojona moca i prawie wszystko co zjem to wraca… jestem glodna jak wilk i ciagle mi niedobrze, super polaczenie xD

reklama
Tydzień temu było 6 plus 2. Dzisiaj jest 7 plus 2. I nie widziała tydzień temu serduszka. Ale rozważam jeszcze jakaś wizytę teraz bo zwariuje. To moja druga ciąża. Z synkiem o tej porze to już była głęboka senność i wymioty od czasu do czasu. Ale każda ciąża jest inna. Tu mam trądzik ( tego nie było przy pierwszej) dreszcze, uczucie rozbicia i większy apetyt. Bolące piersi to normalne.
6+2 to jeszcze miało prawo nie być serduszka. Wszystko w normie :)

Musimy chyba robić dobre lekkie herbatki i kocyk... Idealne Duo na ten sezon dla nas. 😂
Niestety ja nie mogę poleżeć, bo od rana muszę wychodzić na mróz rozwieźć dzieci po placówkach😅
Jestem zmęczona i od czasu do czasu lekko mnie mdli, ale to jeszcze nic. 😉 czuję się zmęczona, jakby chora... Ale też nie spałam dzisiaj od 2 do 5. Może dzisiaj odeśpię😅

U mnie pokazuje że chłopiec, ale w ostatniej ciąży też miałam chłopca a urodziłam dziewczynkę
U mnie ma być teraz dziewczynka. Z synem miał być chłopiec i był chłopiec. A za to ramzi. Z USG wyszedł przy synu chłopiec i jest chłopiec. Teraz też wychodzi chłopiec. Ale ja mam jeden jajniki czynny po endometrioza i prawdopodobieństwo że osadzi się zarodek po drugiej stronie wychodzi 30 procent.

reklama
Do góry