Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Ja poszłam dziś na badanie Bety. U mnie wynik 109 więc nawet lekko powyżej normy jak na 8dpt. Powtórka we wtorek 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma za coDzięki za tak kompleksową odpowiedźZobaczymy, co będzie u mnie...
Przy okazji, @LadyCaro , mogę prosić o serducho na pierwszej stronie?![]()
Ufff, to całe szczęście. Musiałam w takim razie źle doczytać, przepraszam.Tak tak, wiem, dlatego napisałam, że mam poniżej 38 i dlatego nic nie bioręNajwięcej wyłapałam 37,7
A co do konsultacji z lekarzem, to złapało mnie w weekend, więc nie mam jak
![]()
No fakt, trzeba uważać. A czasem nie jest tak łatwoZ tym początkiem ciąży to trafiłyśmy w najgorszy możliwy sezon chybaja narazie lawiruje, w firmie ostatnio ospa i grypa, w rodzinie jelitówka, każdy ciągnie nosem i charka
aż słabo się człowiekowi robi, przecież nie wykrzycze wszystkim w twarz, żeby mi zabierał swoje bakterie ode mnie i dzidziola
![]()
byłaś już na wizycie? WpisywaćTo mnie też dodaj, bo widzę że brakuje. Wpisz mi termin na 01.07. bo tak wychodzi z OM.
Byłam 6.11. ale był tylko pęcherzykbyłaś już na wizycie? Wpisywać?
zapisaneByłam 6.11. ale był tylko pęcherzykidę we wtorek na drugą.
CudnieJa też dzisiaj zaczełam 7 tydzień. Wizyta dopiero w piątek, nie mogę się doczekać. W środę mam też krzywą cukrową, trochę się obawiam tego badania. Samo picie glukozy mnie nie przeraża, ale czytałam, że różnie można się wtedy czuć..