reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

ja też nie mam objawów. Cycki to serio prawie nie bolą, może lekko, czasem nawet mi się wydaje, że nie są pełne a takie flaki. Gdyby nie to usg wczoraj to chyba bym też już na głowę sobie dawała, ze coś jest źle...
No naprawdę cycki to ja miewałam dużo „pełniejsze” przed okresem, a teraz jakby nic, może trochę sutki bardziej czułe. Oby tak było, że po prostu te objawy pojawią się później i będziemy jeszcze żałować tego narzekania na brak 🙈

reklama
ja w poprzedniej ciazy mdłości miałam od 7 tygodnia do 15 tygodnia . Teraz narazie nic ale mi pokazuje dopiero 4+6, chodzę częściej siku i chce mi się częściej pić 😂 A w ogóle ja mogłabym pić kawę non stop , a w poprzedniej ciąży mnie odrzuciło … teraz jeszcze tego nie mam ale w pracy było mi mega ciężko :/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny z mdłościami - na jakim etapie zaczęły się u Was?
Ja myślalam, że miałam mdłości, ale to był moment kiedy targał mną spory stres związany z sytuacją. Myślę jednak, że tym to było spowodowane.
Dzisiaj mdłości nie mam, ale dziwne uczucie w brzuchu, jak jestem głodna to dużo gorzej to znoszę, mam wrażenie, że jak zaraz nie zjem to oszaleję.

reklama
Do góry