Tralalala25
Fanka BB :)
u mnie chyba pierwszy poranek z jakimiś mdłościamiza mocno mi pachną ludzie w biurze
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
u mnie chyba pierwszy poranek z jakimiś mdłościamiza mocno mi pachną ludzie w biurze
![]()
Hej !Cześć dziewczyny! Staram się Was podczytywać już jakiś czas. Dziś u mnie 7+3, termin na 5 lipca 2026. Czekałam na wizytę serduszkową żeby dołączyć. Mamy serduszko, puls 153, 1.17cm fasolki - to wynik z poniedziałku 17.11. Jeśli chodzi o samopoczucie to od początku 5 tygodnia czuję się źle więc byłam na L4 i będę na nim do końca tygodnia. Od poniedziałku biorę xonvea i liczę że pomoże i będę mogła od pon wrócić. Póki co śpię dodatkowo po 2-3h w ciągu dnia. To moje drugie dziecko, w 1 ciąży też początek przebiegał z nudnościami i sennością, liczę że niedługo przejdzie. Od kawy mnie odrzuciło mimo że UWIELBIAM. Poza tym wczoraj zjadłam pierwszy posiłek ze smakiem od ponad 2 tygodni. Miałam też po drodze dość duże nerwy bo mąż zachorował na ospę, oznaczałam w szpitalu zakaźnym przeciwciała na cito, na szczęście je mam i liczę na to że już nic mi nie wyjdzie, ponieważ u męża też już się skończyło. Syn jeśli przeszedł to praktycznie bezobjawowo bo bardziej podejrzewaliśmy bostonkę u niego, miał niewiele zmian i nie typowych dla ospy. Takie bardziej typowe to może max 2, ale jest zaszczepiony... kolejna, druga wizyta 15grudnia, zapisałam się już na USG 1 trymestru na 22grundnia - zaskoczył mnie fakt że już jest to badanie darmowe
. Także pamiętajcie żeby się przypomnieć o skierowanie od lekarza. Później szukacie na stronie nfz punktów które robią to badanie
.
Gratulacje!Jestem jestem! Melduje się, ledwo żywa, ale jestem!
Dopiero niedawno wróciłam do domu. Jest zarodek 0,54cm, jest serduszko
Ale jest tez niestety krwiaczek, wiec musze sie oszczędzać. Dostałam leki na wymioty, wlasnie wzięłam tabletkę. Mam nadzieje, ze pomogą, bo masakra dzisJestem wykończona..
We wcześniejszej ciąży miałam od 7 tc. i od razu bardzo mocne.Dziewczyny z mdłościami - na jakim etapie zaczęły się u Was?
ok, to u mnie termin kolejnej wizyty 04.12.podawajcie terminy wizyt, ja postaram się wszystko zapisywać na bieżąco na pierwszej stronie
A jak coś mi umknie to można mnie potrząsnąć![]()
Co to za test ?Dziewczyny a mi doszły testy bejbi. Wstawiam zdjecie , na opakowaniu pisze że T2 to beta 100<x<300 i to by się zgadzało bo 2 dni temu była 97,7 więc wyglada na to że jest okZobacz załącznik 1728276
Bejbi- który tydzieńCo to za test ?
ja jak robilam to mniej wiecej sie zgadzalo z potencjalnym poziomem bety na tamtym etapieDziewczyny a mi doszły testy bejbi. Wstawiam zdjecie , na opakowaniu pisze że T2 to beta 100<x<300 i to by się zgadzało bo 2 dni temu była 97,7 więc wyglada na to że jest okMacie jakieś doświadczenia z tymi testami ? Zobacz załącznik 1728276