reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

To ja zrobiłam na odwrót, wzięłam na noc i od razu rano bo nic nie pomagało, a teraz biorę już tylko jedną na noc. Mogłabym też rano, ale pracuję więc nie chce być śpiąca aż tak.. bo i tak jestem 😄
Czuję się od kilku dni lepiej, ale bez rewelacji.
Hmmm no mi mówiła żeby dać temu czas zadziałać zanim wskoczy się na dwie tabletki 😅 trzymam kciuki żeby było lepiej 🤞

reklama
Cześć dziewczyny, czytam was od kilku dni, czekałam na wizytę bo jakoś nie wierzyłam że jestem w ciąży. 😁 dziś jestem już po i chciałam się przywitać.
Moje przyrosty bety:
30.10: 26,60
31.10: 65,00
03.11: 262
05.11: 563
07.11: 1317
Dziś byłam na wizycie i jest pęcherzyk wielkości 0.83 🥰 termin om 10.07.2026 ❤️
Także chyba powoli mogę się oswajać że faktycznie jestem w ciąży 😁 następna wizyta 24.11 i powinno być widać serduszko.
Mam już syna z lipca 2023 🙂
Miło mi was poznać i móc dzielić się tutaj emocjami. 😊
Robiłaś może później też betę czy tylko tyle badałaś ?

Dzień doberek:) a podajemy d
termin drugiej wizyty?:)

Dzisiaj kawa wchodzi pysznie życzę każdej z osobna takiego poranka ☺️

reklama
Do góry