reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

ok lecę lulać jeszcze siknę sobie :) ...............pamiętacie jak wstawałyśmy po nocach do kibelka ::)

aha jak mnie wkurzają te laski z lasek w bikini z polsatu.........są takie.............dziwne ::)

buziaczki i

dzień dobry :)

reklama
a dzień dobry ;D

::) ::) ::) ledwo patrze na ślepia, ale co tam :p tylko tymi wstał po 4 na cyca i masakrycznie zimno mi było ::) i musiałam pidzamkę wyjąć i skarpety !! organizm mi się troszkę zmęczył

już się umyłam, ubrałam, teraz czas na tymulcia.................i na śniadanko lecimy a ja kawka musikowo i o fusiara ;D ::)

jak zasypiałam, myślałam o elficzce, kasi, joasi najbardziej i o wszystkich ale pomyślałam chwilkę (myślałam że nie uda mi ssię zasnąć, ze przeoczyłam godzinkę spania------też macie tak ? że jak chce się wasm spać i nie położycie się to później przychodzi np 3 czy 4 i już mozecie się nie kłaść ??? ) ale u mnie tylko chwilę to potrwało, bo jednak po momenciku zasnęłam ::)

coś jeszcze chciałam............w temacie wczorajszego myślenia ale ...........jak ten słoń trąbalski zapominalski ................zapomniałam

no a z newsów ;) dostałam @ nad rańcem a co dopiero pościel zmieniłam ::) ......................kurde zawsze miałam tak.........o chyba dostaję okres, sżłam do wuceta i uprzedzałam ją ;) a teraz tak mnie w śnie wzięła ;) :mad: 8) no i co gorsza czuję że znowu będzie owocowała w obfitość i ból :(

ok uciekam do tymulcia i prześcieradło przebrać ::) bo coś czuję że jeszze piszę głupoty jak by to noc była 8)

No czeeeść ;)

Kredeczko, ja też przed zaśnięciem często myślę o Was. A wczoraj, to mnie nawe w kinie podczas reklam nostalgia dopadła :(. I tak sobie pomyślałam o naszej Elficzce, że ja tutaj sobie z mężem, trzymającym mnie za rękę siedzę i dobrze się bawię, a jej się pewnie w głowie przykre myśli kotłują :(. Już nawet ne potrafię się wyluzować do końca, gdy którejś chwilowo pod górkę ::) Ewelinko, jak tam nastroje?

Edytko, specjalnie dla Ciebie krótka i, podkreślam, subiektywna ocena kodu da vinci: słyszałam, że film jest nudny. Jak dla mnie nie. Nie jest to po prostu jakaś sensacyjka, w której są ciągłe, dynamiczne zwroty akcji. Ale to dlatego, ze jest to bardziej fabuła w stylu zagadki. Ja oglądałam wszystko z w napięciu i na pewno się nie nudziałam (no, może ciut pod koniec), ale to dlatego, że bardzo lubię klimat łamigłówek. Trochę trzeba znać historię, idąc na ten film, inaczej trzeba się mocno skupić, żeby zrozumieć kolejne wątki i cieszyć się z zaskakujących wydarzeń. Film jest też kontrowersyjny, ale nie aż tak, jak się o tym mówi. Generalnie ja w wielu momentach się śmiałam pod nosem, bo nie jestem wpływowa na takie "bajki" ;). I chyba większość ludzi nie bierze tego do końca serio, więc nie wiem, o co tyle krzyku. Choć z drugiej strony muszę powiedzieć, że katolicy mają prawo poczuć się urażeni (a ściśliej mówiąc kościół), bo został styrany ostro i totalnie. Jednak tak, jak mówię, jeśli się do tego podejdzie, jak do fikcji literackiej, panika jest nieuzasadniona.

Uff, tyle w skrócie. Zachęcam do obejrzenia, tym bardziej, że są głosy, iż film ma zostać ocenzurowany :p

Iwon pisze:
Kredeczko, ja też przed zaśnięciem często myślę o Was. A wczoraj, to mnie nawe w kinie podczas reklam nostalgia dopadła :(. I tak sobie pomyślałam o naszej Elficzce, że ja tutaj sobie z mężem, trzymającym mnie za rękę siedzę i dobrze się bawię, a jej się pewnie w głowie przykre myśli kotłują :(. Już nawet ne potrafię się wyluzować do końca, gdy którejś chwilowo pod górkę ::) Ewelinko, jak tam nastroje?

dzieki Iwonko za pamięc i troske :-* jeśli pozwolisz odpowiem na zwierzakach-chyba rozumiesz :)

Tusiaczku nasz kochany
z okazji urodzin życzę ci spełnienia marzeń,
wygrania dużej kasy
,pociechy z Majeczki,
aby mąz zabierał Cie na szalone imprezy
aby teściowa stała sie troskliwą babcią i często zajmowała sie Majeczką
abyś mogła kupić sobie pieska
no i jeszcze życze Ci
WSPANIAłEGO SEXU CODZIENNIE WIECZOREM Z WSZYSTKIMI TYMI BAJERAMI ;D

malowane_wszystkiego_naj.jpg

Hej babulce lipcowe :)

Iwon pisze:
Edytko, specjalnie dla Ciebie krótka i, podkreślam, subiektywna ocena kodu da vinci: słyszałam, że film jest nudny. Jak dla mnie nie. Nie jest to po prostu jakaś sensacyjka, w której są ciągłe, dynamiczne zwroty akcji. Ale to dlatego, ze jest to bardziej fabuła w stylu zagadki. Ja oglądałam wszystko z w napięciu i na pewno się nie nudziałam (no, może ciut pod koniec), ale to dlatego, że bardzo lubię klimat łamigłówek. Trochę trzeba znać historię, idąc na ten film, inaczej trzeba się mocno skupić, żeby zrozumieć kolejne wątki i cieszyć się z zaskakujących wydarzeń. Film jest też kontrowersyjny, ale nie aż tak, jak się o tym mówi. Generalnie ja w wielu momentach się śmiałam pod nosem, bo nie jestem wpływowa na takie "bajki"  ;). I chyba większość ludzi nie bierze tego do końca serio, więc nie wiem, o co tyle krzyku. Choć z drugiej strony muszę powiedzieć, że katolicy mają prawo poczuć się urażeni (a ściśliej mówiąc kościół), bo został styrany ostro i totalnie. Jednak tak, jak mówię, jeśli się do tego podejdzie, jak do fikcji literackiej, panika jest nieuzasadniona.

Uff, tyle w skrócie. Zachęcam do obejrzenia, tym bardziej, że są głosy, iż film ma zostać ocenzurowany  :p

Dzięki Iwonko :-* Ja czytałam kiedyś tą książkę więc jeśli scenariusz na niej bazuje dość wiernie to wiem czego się spodziewać.
No i wczoraj w jakichś wiadomościach w TV strasznie objechali ten film, że podobno sale kinowe świecą pustkami (jakoś nie bardzo w to wierzę), bo katolicy zbojkotowali ten film. Ja tam jestem katoliczką a na film chętnie pójdę, jak tylko dzidziola z kimś będę mogła zostawić.
Podobno w którymś z państw byłego związku radz (chyba białoruś???) film już został wycofany z kin :laugh:

zmieniając temat to myślicie, że powinnam dziś jechać gdzieś z młodą do lekarza?? Do wczoraj miała tylko katar a dziś w nocy zaczęła kasłać takim suchym kaszlem. Temperatury nie ma. Sama nie wiem co robić, oklepuje jej plecki ale ona nie odkasłuje potem. A katarzysko już tydzień się utrzymuje i nie widać, zeby miał sobie pójść w chol..ę :(:(:(

No i najważniejsze dziś !!!!!!!!!

Tusiaaaaaaaaaaa 100 lat w zdrowiu i urodzie wielkiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech łoś Cię nosi na rękach,
Niech gotuje Ci zawsze najpyszniejsze dania,
a do tego niech zmywa, sprząta i prasuje ;)
a teściowa żeby przestała kochać Maję na pokaz
tylko niech zacznie Ci pomagać, żebyś mogła
wyrwać się z domu na piwo ze znajomymi
na całonocną dyskotekę
a Maja niech zachwyci Cię w końcu
kompletem perełek
po bezbolesnym ząbkowaniu
Wszystkiego dobrego !!!!!!!!!!! :-*

czesc baby :)

los juz do pracy wybyl, ja aplikuje kawusie............

na poczatku:

Tusienko kochana zycze Ci spokoju, zdrowka, zebys nam juz nie chorowala na te swoje nadcisnienie, zrozumienia ze strony losinskiego, kolacyjek przy swiecach, kapieli z babeklami, pociechy z Majeczki, porozumienia z tesciowa i wszystkoego naj naj ............no i zebysmy sie spotkaly tego naszego 9 na spotkanku!!!!!

105trnd.gif[img]

reklama
edytko jezeli katarek trwa juz tydzien, to chyba powinnas sie udac do lekarza jednak...........nie zaszkodzi a na pewno pomoze, Kubie jak nie przejdzie to w poniedzialek ide z Nim do naszej pediatry!

aha no i powiedz mi jak tam Twoja" milosna matematyka"????

Do góry