reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

a Twój suwaczek to nie dośc że kłamnie to jeszcze często się nie pokazuje. No przynajmniej ja go nie widzę.
A powiedz Ty wolałabys synka czy drugą córcię?

zmieniłam dziada ;-), może ten będzie lepszy.

Hihihihiih i tak i tak bedzie dobrze, ważne że kopie :-) Ale chyba skłaniałabym się do drugiej córci...doświadczenie już mam, ciuszki, zabawki. Chyba byłoby łatwiej :sorry2:

reklama
Melduje sie i tutaj :tak:
Nenius masz fotki brzuszka? Pokażesz :sorry2: ??
Jak sie w ogóle czujesz? dzidzia już wyczuwalna? Znasz płec?
Te same pytania do koleżank Mooomy
Hi hi to Was pytaniami zbombardowałam co? :-p Musicie mi wybaczyć ale prze ten cały szpital jestem nie na bieżąco :zawstydzona/y:
Cześć Dziewczyny..........
u mnie dawno temu młode było wyczuwalne chyba ok 16 tyg. , b ędzie chłopiec Dawid.... czuje się nieźle pozatym, że mi coraz ciężęj... ale już tylko 2,5 miesiąca zostało i będzie lzej....
Elfiko, to mieliscie przezycia z Weroniką... bidula , dużo zdrówka dla niej....
dzisiejsze brzuszkowe zdjęcie.....
a i dzisiaj była u fryzjera i bardzo jestem zadowolona z fryzurki, aż Wam zdjęcie wrzucę by sie pochwalić........

Załączniki

• tryptyk i 29tydzień ciąży 020.jpg
    tryptyk i 29tydzień ciąży 020.jpg
    507,5 KB · Wyświetleń: 71
  • tryptyk i 29tydzień ciąży 007.jpg
    tryptyk i 29tydzień ciąży 007.jpg
    671,5 KB · Wyświetleń: 70
dzieki Nienius........... fryzurka była fajna dzisiaj yumyłam włosy i załamka......... baran na głowie.........bo moje włosy sa krecone. a te na zdjęciu fryzjerka układała i prosztowała chyba godzinę......

Mooma, gratuluję chłopczyka. Fryzurka rzeczywiście fajna. A co do kręciołków na głowie... zawsze o nich marzyłam. Ale wszelkie posiadaczki takowych jakie znam, kupują prostownice i prostują, hm... ;-)

Mooma, gratuluję chłopczyka. Fryzurka rzeczywiście fajna. A co do kręciołków na głowie... zawsze o nich marzyłam. Ale wszelkie posiadaczki takowych jakie znam, kupują prostownice i prostują, hm... ;-)
dzieki Gazelaczku
Ja też mam prostownicę, ale nie używam jej często szkoda włosów........ i nie ma co tęsknic za kręciołkami na głowie...... nie wiadomo co z nimi zrobić.....:tak:

Hej, ale jestem rozczarowana...okazało się, że musze pracować o tydzień dłużej zanim będę mogła iść na zwolnienie :-(

Daria była u lekarza, na szczęście nic poważnego sie nie dzieje choć coś tam minimalnie słychać w oskrzelach więc jak nie będzie poprawy to za tydzień znów do lekarza.

Nienius tio szkoda, ze tydzień dłuzej musisz pracować, niz zaplanowałaś....... no ale cóż musisz to przezyć......
A Daria tak dość często Ci choruje bidulka . duzo zdrówka dla niej......
Moja G. na szcęście zdrowa..... nie opusciła jeszcze ani jednego dnia w przedszkolu z powodu choroby...... , w środe tylko jej nie było, bo byłysmy , włąsciwie ona na integracji sensorycznej..... robimy diagnoze, i wstępnie okazało sie ,że G. jest nadwrazliwa na dotyk, hałas....... i w następna srode dowiemy sie reszte i dostaniemy ewentualne zalecenia........:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,

A Daria tak dość często Ci choruje bidulka . duzo zdrówka dla niej......
Moja G. na szcęście zdrowa..... nie opusciła jeszcze ani jednego dnia w przedszkolu z powodu choroby...... , w środe tylko jej nie było, bo byłysmy , włąsciwie ona na integracji sensorycznej..... robimy diagnoze, i wstępnie okazało sie ,że G. jest nadwrazliwa na dotyk, hałas....... i w następna srode dowiemy sie reszte i dostaniemy ewentualne zalecenia........:-)

taaaaaa, w sobotę Daria dostała wysokiej gorączki - i co się okazało? Angina :tak:, tak więc od wczoraj na antybiotyku :tak: i tydzień przerwy w przedszkolu. To nasza pierwsza (poza 1 opuszczonym dniem w dniu wizyty lekarskiej) taka przerwa, boję się co bedzie po :baffled:. Na zwolnienie poszedł Sławek bo ja mam nową dziewczynę do przyuczenia w pracy.

Moooma - a dlaczego robicie tę diagnozę? W sumie to pierwszy raz o niej słyszę...

Do góry