zońka
Fanka BB :)
Paprotna, co do klocków to najbardziej Zosia lubi aktywne klocki FP, są trzy i maja takie wypustki np. walec i ona paluszkiem wskazującym napędza to krecenie i bardzo to lubi. Często się nimi bawi. Wczoraj pokazałam jej te boczne otworki w garnuszku i też włożyłam do nich te klocki a ona rzeczywiście od razu zaczęła popychać je palcem do środka. I sprawdziłam, jak pokażę jej otwór to chce tam wepchnąć klocek, ale zauważyłam, że w tej zabawce te kształty tak łatwo nie dają się wepchnąć, trzeba pod lekkim kątem kombinować.
Dziś byłam w Tesco i kupiłam jej kilka książeczek z obrazkami
Nie mogę się doczekać, kiedy zrobi się naprawdę ciepło i puszczę ją 'samopas' na trawkę
Ona uwielbia eksplorować nowa przestrzeń i żadna zabawka tego nie zastąpi
Zuzaduza, fajnie, że juz jesteście, a z teściową szok, ale Optimistic ma rację, że z dwojga złego lepiej, że to teściowa niż opiekunka.
Optimistic, super, że coraz lepsze te wasze nocki, bardzo się cieszę.
Zosia już całkiem dobrze się czuje, ale swędzą ja strasznie ząbki, duzo się ślini i wszystko gryzie.
Dobra, mąż już mnie woła, bo film będziemy oglądać, dobrej nocki
Dziś byłam w Tesco i kupiłam jej kilka książeczek z obrazkami

Zuzaduza, fajnie, że juz jesteście, a z teściową szok, ale Optimistic ma rację, że z dwojga złego lepiej, że to teściowa niż opiekunka.
Optimistic, super, że coraz lepsze te wasze nocki, bardzo się cieszę.
Zosia już całkiem dobrze się czuje, ale swędzą ja strasznie ząbki, duzo się ślini i wszystko gryzie.
Dobra, mąż już mnie woła, bo film będziemy oglądać, dobrej nocki

Zosia biedna w samej bluzie, a mijaliśmy dzieciaki w wózkach w grubych kurtkach i śpiworkach:-)
były raz zanieść osobiście cv i im kierowniczka sklepu powiedziała, że nie przyjmuje cv bez zdjęć. A te zamiast te zdjęcia dodać to się obraziły, bo jak ona śmiała im tak powiedzieć
powodzenia im życzę ze znalezieniem pracy, naprawdę. A jescze mąż mi mówi ostatnio, że Ance babcia daje 400zł żeby miała na ratę za kredyt studencki
).