optimistic
Fanka BB :)
kropeleczka, gratuluję podpisania umowy i życzę szybko załatwienia formalności oraz sprawnej przeprowadzki. A co w ogóle teściowie na to, że się wyprowadzacie ??
aloha, możliwość zakupu mieszkania to mamy, ale osobiście wolałabym dom, a to już spory wydatek. Co tydzień zmieniam wizję raz, że mieszkanie, raz że dom
ręcznym laktatorem to chyba ciężko jest cokolwiek ściągnąć, mam nadzieję, że uda Wam się i bez tego. Trzymam kciuki.
zońka, trafiłaś w sedno sprawy. Teść woli tematu unikać, a mój mąż też nie potrafi sprawy do końca załatwić, szkoda.
a Zosia tęskni za tatusiem ? Fajna z niej gaduła.
zuzaduza, Bartek teraz czasami o 5 się budzi
bierzemy go do siebie ale nie bardzo chce spać tylko się kreci. W dodatku w ciągu dnia nie chce spać, dopiero jak padnie dosłownie to śpi, tylko, że często pada o 17.00
ale za to w nocy w miarę śpię
więc jakoś bardzo nie narzekam.
a co tam teściowa znowu coś narobiła ?
aloha, możliwość zakupu mieszkania to mamy, ale osobiście wolałabym dom, a to już spory wydatek. Co tydzień zmieniam wizję raz, że mieszkanie, raz że dom
ręcznym laktatorem to chyba ciężko jest cokolwiek ściągnąć, mam nadzieję, że uda Wam się i bez tego. Trzymam kciuki.
zońka, trafiłaś w sedno sprawy. Teść woli tematu unikać, a mój mąż też nie potrafi sprawy do końca załatwić, szkoda.
a Zosia tęskni za tatusiem ? Fajna z niej gaduła.
zuzaduza, Bartek teraz czasami o 5 się budzi
więc jakoś bardzo nie narzekam. a co tam teściowa znowu coś narobiła ?
super, każde dziecko ma inne zainteresowania:-) na Emilkę panie w piekarni mówią, że jest ich żywą reklamą:-) Wiktorek też mógłby śmiało auta prezentować
nie liczyłam nigdy ile wypija ale może być tego nawet więcej niż poł litra.