Hello
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!
Paprotna jaki stoliczek kupiliscie Emilce ?
U nas było non stop pełno ludzi,brak czasu na cokolwiek.
Teraz mały z niania a ja wracam z Ukrainy.mały jest kochany,choć ma swoje małe wymysly .np wchodzi na komode ze szkła która stoi pod tv.ostatnio to myślałam ze wyjde z siebie,tak milion razy go zdejmujac ,myślę ze to z nudów,lub by zwrócić na niego uwagę.staram się zajmować mu czas,ale nie zawsze mam siłę na 100%.
U nas odkurzanie jest teraz na 1 miejscu,książeczki na 2,furby na równi z grającymi zabawkami.ostatnio zozszyfrowuje niektóre przyciski,których wcześniej nie potrafił łączyć z obrazkami.
Kilka dni temu,mówię do siebie ale przy małym głośno.no to teraz musisz mieć brudne rączki,a mały odwrócił dłonie i pokazuje mówiąc,tu ble .haha
A wczoraj wycieralam mu nosek po kąpieli,a on dalej starł,mówię pokarz gdzie masz gilka a mały,paluszkiem na ta dziurkę od nosa tak mocno ja przyciągnął i mówi tu mam.
Teraz odmienia,dać,daj,dasz,tu,tam,to,mówi na pić,na am,bo wcześniej było na jedno i drugie am.dużo by pisać.a ja wysiadam ..
Pozdrawiam
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!
Paprotna jaki stoliczek kupiliscie Emilce ?
U nas było non stop pełno ludzi,brak czasu na cokolwiek.
Teraz mały z niania a ja wracam z Ukrainy.mały jest kochany,choć ma swoje małe wymysly .np wchodzi na komode ze szkła która stoi pod tv.ostatnio to myślałam ze wyjde z siebie,tak milion razy go zdejmujac ,myślę ze to z nudów,lub by zwrócić na niego uwagę.staram się zajmować mu czas,ale nie zawsze mam siłę na 100%.
U nas odkurzanie jest teraz na 1 miejscu,książeczki na 2,furby na równi z grającymi zabawkami.ostatnio zozszyfrowuje niektóre przyciski,których wcześniej nie potrafił łączyć z obrazkami.
Kilka dni temu,mówię do siebie ale przy małym głośno.no to teraz musisz mieć brudne rączki,a mały odwrócił dłonie i pokazuje mówiąc,tu ble .haha
A wczoraj wycieralam mu nosek po kąpieli,a on dalej starł,mówię pokarz gdzie masz gilka a mały,paluszkiem na ta dziurkę od nosa tak mocno ja przyciągnął i mówi tu mam.
Teraz odmienia,dać,daj,dasz,tu,tam,to,mówi na pić,na am,bo wcześniej było na jedno i drugie am.dużo by pisać.a ja wysiadam ..
Pozdrawiam
też się wspina. u nas z materaca na fotel, siada sobie jak hrabina i się na nim buja, rzucając się do tyłu.
wchodzi na krzesełko i próbuje na stolik (swoją droga to my mamy drewniany zestaw, wszystko zaokrąglone wydaje się bezpieczne, mialam wizje, że to będzie taki zestaw na pamiątkę na lata, ale już jest popisany, porysowany, nie wiem jak długo przetrwa, chociaż pewnie można wyszlifować i pomalować). Ma takiego misia do bujania wchodzi na niego z niego próbuje do łóżeczka turystycznego itp itd można by mnożyć przykłady. Muszę na niego caly czas patrzeć co robi, bo nie ma co ukrywać, że to po prostu niebezpieczne 
Sprawiają mi wiele radości. Nie ukrywam, że nie raz są męczacy