cześć dziewczyny. nadrobię i poodpisuję póxniej lub jutro bo padam z nóg a nie wiem ile skarbuś będzie spał.
Były szef wypłacił mi za grudzień kasę a za styczeń obiecał do 15 lutego. W UP nie zarejestrowałam się bo było z 50 osób prze de mną a nie chciałam teściowej na cały dzień uwiązać przy niuni. Jadę w poniedziałek z samego rana, zanim jeszcze otworzą może będzie mniej ludzi. U szefa byłam 2 razy bo się okazało że potrzebuje wszystkie świadectwa pracy a poprzednie było w moich aktach osobowych.
Idę coś zjeść póki mogę
Miłego dzionka.
Były szef wypłacił mi za grudzień kasę a za styczeń obiecał do 15 lutego. W UP nie zarejestrowałam się bo było z 50 osób prze de mną a nie chciałam teściowej na cały dzień uwiązać przy niuni. Jadę w poniedziałek z samego rana, zanim jeszcze otworzą może będzie mniej ludzi. U szefa byłam 2 razy bo się okazało że potrzebuje wszystkie świadectwa pracy a poprzednie było w moich aktach osobowych.
Idę coś zjeść póki mogę
Miłego dzionka.
........nie wypilam rano kawy,bo brak mleka i od 5:30 koniec spania bo mały wyspany .ale fajnie bo raz się obudził w nocy,kilka lykow wody i dalej posypał.zrobiłam mu mleko po 6 ej w nadzieji ze pospi ,a tu zonk ,mleka wypił z 100 ml.i gadane mu się włączyło:-) 
i jeszcze pytanie do dziewczyn, ktorych dzieci za bardzo nie chcialy sie przekrecac, sa jakies postepy? Bo moja czasami sie przekreci na brzuszek ale tak to woli na pleckach albo na boczku a to juz prawie 7 miesiac a ona jakas leniwa jest, mam sie marwic ?

żadnych bakterii, tak sie cieszę, teraz tylko by nie powróciło. A jak tam piski Emilki??Fajnie, że się wyspałaś