reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

DariaN- 70 G:szok::szok::szok: to masz jeszcze więęęększy problem.

Mela - mam dokładnie tak samo! Nie wolno mnie wysyłać samej na zakupy. Dobrze, że nam sie takie empatyczne chłopy trafili:-)

twiligt- Twój tekst jest na wagę złota! Wprowadzam go w życie, jak za godzinkę wróci małż z pracy, to tak się będę tłumaczyć:-D Kupiłam mu specjalnie taka fajną bluzkę, to może będzie mniej kręcił nosem;-) Dobrze, że on na mnie nigdy nie krzyczy... chociaż może to i gorzej, bo tak bym się 2 razy zastanowiła zanim wydam kasiorke;-)

Doe, Ty to masz oko do tych zakupów. Dziękuję za info o leginsach na 3/4. Zamówiłam sobie czarne, białe i niebieskie. Będę mieć na wiosne i na ćwiczenia, bo jutro ide pierwszy raz poćwiczyć moje mięśnie na magicznej piłce.

reklama
Polcia super ten wózeczek:)

Twilight - podłapię Twój tekst , mogę ...??? ,, przecież jestem w ciąży,, - heh no tak to mi się należy i już:):):-D

DariaN- 70 G:szok::szok::szok: to masz jeszcze więęęększy problem.

twiligt- Twój tekst jest na wagę złota! Wprowadzam go w życie, jak za godzinkę wróci małż z pracy, to tak się będę tłumaczyć:-D Kupiłam mu specjalnie taka fajną bluzkę, to może będzie mniej kręcił nosem;-) Dobrze, że on na mnie nigdy nie krzyczy... chociaż może to i gorzej, bo tak bym się 2 razy zastanowiła zanim wydam kasiorke;-)

Bardzo proszę :-) Oby u Was się tak pięknie sprawdzał jak i u mnie. To argument z którym trudno dyskutować :-D

Doe superowy ten kombinezon :-)

Mamcia sorki ;D no widzisz, pokiełbasiło mi się, a to przez ta komórkę ;D
w ogóle zrobiłam się teraz mega niezdarna, a myślałam, że to ploty z tym roztrzepaniem ciężarnych, jakbyście mni edziś widziały jak ja gotowałam :D:D:D

Kochana, jak Ty byś widziała, jak wieszam kurtkę, odkładam umyte naczynia na suszarkę, albo przypominam sobie, co to ja miałam kupić(i potem tyle rzeczy dodatkowych kupuje, żeby nie było, że o czymś zapomniałam):-p

Lubie Sabib, więc pomyłka mnie nie boli;)

A chciałam wczesniej napisać "Ann! to ja! nie poznajesz mnie po piśmie?":rofl2:

Dobra, idę robić kolacje mojemu skarbowi, bo zaraz będzie w domku. Ależ się steskniłam za nimmmmmmmmmmm mmrrrr wykorzystam go w nocy:tak: Chyba, że będzie wtulwiony o zakupy:-p

A czy to wazne, ze zdaptery nie sa robione przez roana?? Mają pasować i koniec, nie rozumiem:baffled: .... Co do ceny tych adaterów, to faktycznie wysokie, trochę przesadzili, ale zawsze mozna poszukać używanych.
Wlaśnie boję się że coś może nie pasować, wózek, adapter, fotelik kazde z innej firmy, a używane kupiłabym chętnie, ale nie mogę znaleźć, więć od razu prośba ktokolwiek slyszał, ktokolwiek wie..

nasz nowy nabytek ;)

w193.jpg

w194.jpg

w195.jpg

reklama
Do góry