reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ja teraz noszę Gorsenię to polska firma i ma fajne wzorki no i ma duże rozmiary
nosiłam 75 H ale teraz wziełam do przymierzania i I J i K
nie wiem który mi podpasuje rozmiar bo biust mi urósł

Mońcia a w jakim sklepie byłaś?

Eve prosimy o relacje wózeczka:)

Edit: A gdzie go teraz będzie trzymała? W piwnicy czy cuś? Czy macie jakieś miejsce typu schowek? bo też się zatsnawiam kiedy kupić

Eve no to moje gratulacje, koniecznie nam się pochwal jaki wózek zakupiliście :-)

a co do biustonoszów no to ja nie wiem gdzie ja na te moje doje dostanę jakieś cacko :-D nosiłam D teraz mam DD ale już jest na styk a co będzie dalej :szok: a znając życie to pewnie jakbym poszła do pani mądrej w sklepie to powiedziałaby mi tak jak Tobie Mońcia,m że teraz to już F :nerd:

Ania-aneczka , sklep chyba prywatny pani miała w galerii handlowej ale nazwę podam "Animar" ale staniki były firmy na pewno MaMa i jeszcze chyba jakieś firmy na F ...

Agucha , F albo i G nawet Ci powie ! :) skoro masz teraz DD ... moja mamuśka za to ma HH :D Ha-hA :D

reklama
dziewczyny no to mnie pokaralo!!!!
caly czas omijalam Wasza dyskusje o wozkach, bo mialam pozyczac od sis xlandera (ona ma 1 synka, beda sie powoli starac o dziecko, ale raczej troszke sie im zejdzie, ze tak powiem, chociaz oby nie!!!) starsza sis ma wozek mutsy transporter i ma do oddania po swojej coreczce gondole, ale stelazu wraz ze spacerowka dalej uzywaja. zadzwonila do mnie wczoraj i mowi, ze na allegro w Lublinie jest do sprezedania wlasnie spacerowka mutsy transpoter za 850zl, wyglada niezle! Wózek spacerowy Mutsy TRANSPORTER. Jak Nowy (2194504898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to ten. a ze ona gondole nam da.

i teraz mam zgryza, bo po 1. nic nie wiem o wozkach - czy ten jest dobry?
po 2. czy dac se spokoj i pozyczyc od sredniej sis tego xlandera narazie
po 3. czy brac ten??

PORATUJCIE COSSS PLIISS I DORADZCIE!

sorki za brak polskich znakow - komp nadal nieopanowany!

Do góry