reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania aneczka - ja miałam identyczną dla Ady, będe jej używać teraz też, bo u nas się sprawdziła super.

róża - no widzisz, kiedy będziesz miała pojazd??

A ja sie zastanwiam, czy na tym sztywnym stelażu mam gondolę osadzać czy maritę kupić (znalazłam fajną we Wrocławiu)

reklama
Eve ja już się gubie w Twoich poczynaniach wózkowych hehe :)

A ta mata na długo Wam starczała? bo wszyscy polecają te fisher price rainforest , ale powiem szczerze , że ta bardziej mi sie podoba, ma wiele fajnych zabawek i te zabezpieczenia na boki nie? że można sobie je podnieść i opuścić? No tylko w fisher price bardziej do mnie przemawia to, że ma ten głośniczek który daje odgłosy lasu;)
Tak samo te leżaczki Fisher Price zielone są mega polecane, ale on nawet mi się wizualnie nie podoba

Ostatnia edycja:
dziewczyny każda z Was kupuje przewijak taki twardy?? bo ja się zastanawiam... komodę jak kupimy to będzie miała głębokości jakieś 50cm... i w ikei jest taki miękki przewijak co ma 60cm.. i chyba go kupimy, bo takei te duże twarde nie bardzo mi się podobają no i wszystkie mają przynajmniej 70cm długości... na łóżeczku go nie położymy bo będziemy mieli kołyskę... A Wy macie takie głębokie komody? czy gdzie ten przewijak będziecie trzymać?

ann , ja na łóżku bede przewijać to mam ten twardy ;) ale ten z ikei też jest ok mi się zdaje bo go oglądałam ;) więc na komode w sam raz :)

Ann ja tak jak Mońcia na łóżku będę przewijać bo te twarde można montować na łóżeczku albo w łazience - jeszcze nie wiem.
Ale te z Ikei też są fajne jeśli macie taką komodę , że na wysokość będzie Wam wygodnie to kupcie :)

dzięki, chyba tak się zrobi ;)
ej ale bedzie Wam się chciało za każdym razem zdejmowac i wkładać ten przewijak na łóżko??
moje sis robiły zupełnie różnie, bo jedna w ogóle przewijaka nie używała, a druga tylko na przewijaku takim twardym na komodzie :D mi się wydaje, że przewijak najbardziej przydaje się po kąpieli!

my mamy komodę Leksvik z Ikei z przewijakiem, tzn teraz stoi jako mebel w salonie i przewijak jest półką :) No, ale w lipcu wróci do swojej funkcji, To jest mega mega wygodne. Polecam gorąco! Na to kładziesz na stałe miękki przewijak i masz super pole operacyjne. Używałam prawie rok, a córka była wiecznie na 97 centylu

używałam przy każdej zmianie pieluchy i oczywiście przy wieczornych przygotowaniach do ablucji :)

eve, pojazd pewnie przyjedzie po weekendzie. właśnie upolowałam na all. używany pokrowiec na nogi w tym kolorze, co wózek :)

Ostatnia edycja:
reklama
aha dziewczyny bym zapomniała
w Tesco zakupiłam dziś chusteczki pampersa sensitive (zwykłe też są) 3op plus 1 gratis za nie całe 26 zł to by wychodziło 6 zł za paczkę (normalnie kosztują ok 8,50) więc chyba nie źle hmm???
no i niektóre ubranka mają przecenione o 30%, 50% a nawet 70% skusiłam się na dwie bluzeczki i rampersiki (w trzypaku też jakiejś 23,00 zł).
Zrobię foto to wrzucę.

Do góry