reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Martulka CUDNEEEEEEEEEEEEEE:tak::tak::tak::-):-):-)

Agulka, słodkości :)

ja mam pas po pierwszej ciąży i bardzo mało go używałam, bo mi było niewygodnie,uciskał mnie, a teraz jak latem przyjdzie chodzić w takim gorsecie, to ja chyba sie nie zdecyduję:no::no:

reklama
Joasiah no przyszło wszystko, ale tym razem kuriera "zbałamuciłam" żeby mi pomógł otworzyć i sprawdzić, czy wszystkie części są.. eh.. ależ się podejrzliwa zrobiłam przez ten wózek :-D
nadalka to źle czy dobrze?? :blink: a tak poważnie, to po drugiej stronie okna i na przeciwnej ścianie mam tą samą tapetę ale z czarnymi kwiatkami..
Kalipe2 Wika8 fajnie, że się Wam podoba :-)

reklama
aiwpa - taka tajemnicza jesteś, jaki kolorek wózia wybraliście?? Pościel będzie ślicznie wyglądała w połączeniu z lokatorem w środku :tak:

Kurcze, ja to nawet jak bym chciała to prześcieradełko to w mojej gondoli to trochę utrudnione, bo jej dno połączone jest z resztą materiału jakby (materacyk jest w środku pod tym materiałem). Oczywiście dla chcącego nic trudnego, można by wyciągnąć materacyk, oblec go w prześcieradełko i położyć poprostu na ten materiał. A to mój taki monolog - nie musicie czytać :-D Głośno myślę.

Eve zdecydowaliśmy się na Americe, czyli ten zielony, w rzeczywistości jest ładniejszy niż w internecie, fotelik czarno- pomarańczowy Young Profi Plus razem z bazą, łóżeczko Łóżeczko drewniane Bartuś - ciemny brąz 120 x 60 cm - kod 13355 - Meble dziecięce - GLÜCK

Do góry