reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mela ten leżaczek jest super. W rodzinie jest taki i chba już z nigo nie korzystają, ale mamy z nimi taki średni kontakt a chciałabym od nich odkupić, ale tam mi głupio pytać jak nic sami nie proponują. Od nas brali dla Małego ciuszki, a teraz nawet nie zaproponowali (mają 2,5 letniego chłopca). A ludzie od których kupowaliśmy kołyskę strasznie zachwalali coś takiego Huśtawka Fisher Price Starlight Papasan - na prąd (2328852440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., stwierdzili że bez tego sobie nie wyobrażają pierwszych miesięcy. Używane za 200-300 zł można już kupić, tylko że to takie dość duże jest a nasze mieszkanie do wielkich nei należy. Na razie sie wstrzymuje, zeby w razie czego dziedkowie mieli co Małemu kupować :-).

reklama
Do mnie przyszedł dziś taki leżaczek/bujaczek. DSCF8074.jpgDSCF8072.jpgDSCF8073.jpg
Koleżanka miała bardzo podobny i wytrzymał trójkę jej dzieci. Fajny bo lekki i mogła go wszędzie ze sobą zabrać. Sama kołysałam w czymś takim jej młodszego synka, tylko ona miała troszeczkę niższy i granatowy. Ja wybrałam na wyższych płozach bo łatwiej go nogą kołysać jak się coś robi. Tylko ta wisząca piłeczka mnie denerwuje, będę musiała kupić coś na wymianę.

mamcia - córcię, córcie dobrze Ci się ubzdurało - a ten leżaczek to taki neutralny jest - heh tak na przyszłość
;-) jej jakie cudne te śpiochy - te z króliczkiem - cuuudne
sophie anne - też patrzyliśmy na podobny leżaczek, taki stabilny jest i jaki cudny kolorek:)

Mamcia fajnie że zakupy udane i wymiana bezproblemowa!!
Sophie leżaczek cudny!!
Kosinka nasi znajomi kupili tą huśtawkę i im się mało przydała, ale ich sąsiadka ją miała i tylko tam dziecko się uspokajało.

wyprawki coraz bardziej rozbudowane :) super zakupy dziewczynki.
ja na szczescie takie duze rzeczy- lezaczek(mam z fisher price-taki jak mela dodawala,tylko starsza wersja-przydal sie bardzo, polecam), kolyske, łożeczko(mamy takie plocienne- wiec pewnie kupimy, ale jak mala wyrosnie z kolyski:), wozek, a nawet 2;), fotelik samochodowy, itp, juz mamy wszystko po nicoli, bo juz wszystkie te rzeczy nam pooddawali-bo pozyczalismy malutkim dzieciaczkom znajomych.:tak: wiec tylko jakies ciuszki, przybory toaletowe, pampersy itp do dokupienia. no, ewentualnie zastanawiam sie nad jakas komoda z przewijakiem lub szafa na te rzeczy, bo dzidziusia rzeczy w nicolki szafie sie nie zmieszcza(choc ona sie chce podzielic z siostrzyczka :):tak:ale zobaczymy, albo jedno, albo drugie :)

daria ale ładniutkie, ja wlasnie takie podobne tez chce dokupic, bo bedzie pasowalo do kolyski i do mebli w pokoju dziewczynek(oczywiscie na poczatku dzidzius bedzie spal z nami w pokoju, a nicola zgarnie caly dla siebie :)

reklama
:-)nicola zobaczyla to lóżeczko i mowi: ooo jakie piekne. takie trzeba dzidzi. tylko jescze trzeba kupic tam jakis grajacy misiek albo lampke zeby mojej siostrze bylo milo :):-Dwlasnie o takie mi chodzi, zeby pozniej mozna bylo jako lozko zostawic, bo nicola juz lozko ma i nie trzeba bedzie juz wtedy nastepnego kupowac, tylko juz bedzie z lozeczka :):tak: dziekuje :)

Do góry