reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria - śliczne to łóżeczko. W sumie z tym kompetem pościeli, materacem to nie taka cena wysoka. Ja łożeczko kupię dopiero jak mały mi z kołyski będzie wyrastał, a Ty chyba też masz kołyskę, nie?? Ja kupię prawdopodobnie to łóżeczko, tu jeden bok się usuwa cały SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA

reklama
Daria - śliczne to łóżeczko. W sumie z tym kompetem pościeli, materacem to nie taka cena wysoka. Ja łożeczko kupię dopiero jak mały mi z kołyski będzie wyrastał, a Ty chyba też masz kołyskę, nie?? Ja kupię prawdopodobnie to łóżeczko, tu jeden bok się usuwa cały SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA

EVE tak tak masz racje mam kołyskę Simplicity a łóżeczko licytowałam tylko dlatego żeby było coś u mamy w razie czego jak przyjedziemy no lub odwrotnie kołyska u mamy jak będę przez te pierwsze dni gdy położna będzie przychodzić a łóżeczko w wynajmowanym mieszkaniu u nas :))) no tak żeby nie rozkładać jej non stop :)
a najlepsze jest to że ja wcale nie widziałam rozmiarów tego łóżeczka i nie wiedziałam że to też tapczanik będzie no ale może i lepiej że tak wyszło :)))

Dziewczyny w apteka pharm przynajmniej w opolu może w innych miastach też jest promocja na mustela spray przed opalaniem z filtrem 50 UVA i UVB od pierwszych dni życia za 60,79 zł za 100 ml, tylko to nie krem ale spary także zobaczcie może u was tez cos takiego jest:tak:

A czy krem linomag do pupci dobry jest bo tak sie nad nim zastanawiam

Ostatnia edycja:
agulka - bardzo fajny zestwik, napewno będzie slicznie wyglądał w pokoju :tak:

Twilight - bardzo fajny kocyk, ja juz kupiłam ten w Tesco.
Takie kocyki jak pieluszki flanelowe (ale inne niż te w aukcji) to widziałam w Ikea 3 szt za 19,90.

reklama
A ja mam pytanie :) muszę zamówić okrycie kąpielowe :)
I jaki rozmiar mam wziąć, tak aby było dobre już na początek??

Do góry