reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
kurier ma 24h na dostarczenie paczki (nie mówie o weekendach) więc możliwe że Wam przelewy jeszcze nie przeszły bo to też zależy od banku ;) czasami przelew idzie 2 dni ;) uzbroić się w cieprliwość proszę ;)

oglądałam tego xlandera , drogi jest , ale składa się go jedną ręką ;) rączka teleskopowa fajna...ale osobiście wybrałam Jedo fyn, bo bardziej mi się podobał :p

też fajny ;) tylko wiem że z czarnych stelaży szybciej widać odpryski farby ;) jak można wybrać to wybierz srebrny bo najmniej widać ;) a tak to nie miałam doczynienia z tym wózkiem ani u znajomych ani w sklepie ;)

Ja zamówiłam we wtorek wieczorem i jak na razie cisza...już się zaczynam denerwować bo przecież kurierem to szybko powinno być

Co sądzicie o tym wózku?
Wózek X-lander X-Move - 2012 - NOWOŚĆ - Najnowszy wózek X-lander!
Zaczynam się za czyms rozglądać i już sama nie wiem czego chcę

Wygląda świetnie!!! A jaka cena, jeśli można spytać? Bo jak bardzo drogi, to nie wiem, czy bym brała, bo mojego męża siostra urodziła synka rok temu i 3 miesiace się męczyli i próbowali, a mały wrzeszczał i nie dał się wsadzić do wózka, teraz próbowali w spacerówkę i też dupa...

Dziewczyny, mi nasz sprzedawca napisał po dwóch dniach od zapłaty, że mają już od nas przelew i że dziś pakują paczkę, a jutro odbierze kurier i wtedy sobie śledziłam na stronie kuriera na jakim etapie jest moja paczka, jakoś po dwóch dniach była...

reklama
Własnie ten kolor który mi się podoba ma stelaż srebrny :)

Ten Jedo Fyn nawet też mi się podoba ale kolory znowu niebardzo

Mamcia cena tamtego jest własnie dosc wysoka ponad 2tys

Ostatnia edycja:
Do góry