reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria - ja bym tam brała bezowy, wygląda pięknie:-D Fajnie, że babcia robi taki prezent dla bezpieczeństwa wnusi.

Ann - wózek wygląda pięknie. Nie wiem, jak jest kiedy się prowadzi trójkołowiec w śnieg...nie wiem, czy nie jest za ciężko. Myślę, że małą gondolką nie ma się co przejmować, bo i tak zwykle na długo nie starcza. Co do spacerówki, to moja kuzynka bardzo sobie chwali, że może ją rozłożyć całkiem na płasko i mała sobie tak śpi, jak jest z nią w parku.Nie wiem, czy to dla Ciebie ważne, zapytaj o to.
Jak w hurtowni 'przymierzałam' się do trójkołowca to wydał mi się niestabilny, może to kwestia wprawy...

A ja w końcu zrobiłam zdjęcia łóżeczka, które mamy juz od tygodnia;-)To jest to, co ma Martulka, tylko że u nas w wersji z delfinkiem, jakby drugi był synuś;-)

DSC01078.jpgDSC01079.jpgDSC01080.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj przyszła mi koszula, którą polecałyście Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia L/XL (2333549380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jestem mega zadowolona, aż sobie zamówie jeszcze ze dwie, nawet po porodzie jak będę siedzieć z Małą w domu mogę ją potraktować jako "podomka" z szybkim dostępem do cyca. Zamówiłam sobie ten kolor Amarant pokazuje się w niej M, a on mi mówi, że b. ładną sobie sukienkę kupiłam.... więc tym, które się jeszcze zastanawiają gorąco polecam!!!

Mam taką oliwkową, od tego samego sprzedawcy;-) I dla mojego M też wygląda "sukienkowo".
Zuzia, świetny pomysł, faktycznie można w niej po domu śmigać z maluszkiem! Chyba też jeszcze domówię ze 2:-)

czyżbym była jedną z ostatnich która składa łóżeczko ;) ? Ja poduszkę klina mam kupioną, kupiłam na pierwszych zakupach na all , już mam to z głowy, potem nie będę się stresować jak będzie mi potrzebna, bo u nas nie ma sklepu dzięcięcego i raczej na miejscu bym jej nie dostała , a tak mam i mam spokój ;)

Dodałam sobie te koszule to obserwowanych i jeszcze ten szlafrok do kompletu:tak:

mamcia - łóżeczko śliczne i dla ewentualnego synka będzie ok :tak:

nadalka ja składam dopiero łóżeczko w czerwcu
teraz jeszcze nie bo nie mam i tak materacyka i prześcieradełek
więc na pewno ostatnia nie będziesz ;-)

Tak mówicie o tym klinie muszę się też nad nim zastanowić, myślałam o lekkim podniesieniu łóżeczka, popatrze czy nasz sprzedawca nie ma czegoś takiego
A szwagra siostra odsprzedaje mi lezaczek bujaczek, śpiworek na jesień i zimę i karuzelkę mam nadzieję ze karuzelka sie przyda, jak bede miała już to w niedzielę to porobię zdjęcia i łożeczka i wózeczka i fotelika

reklama
ania ja do łóżeczka mam ten wałeczek co by dzidzi się nie przekręcała, muszę zapytać kuzynki jak jej się sprawuje bo w zeszłym tygodniu jej odsprzedałam dla jej córci (mała ma miesiąc i jej ulewa a jest tak silna że już się przekręca więc mnie pytała czy bym jej nie odpsprzedała a sobie zamówiła) i zamówiłam nowy i też ten klin w razie "W" - zobaczymy co zda u nas egzamin :)

Do góry