reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Dziewczyny pisałyście kiedyś o laktatorach, ja jakoś nie kodowałam tego bo stwierdziłam że nie bedzie potrzebny, a teraz jednak będzie czy ewentualnie mogłybyście napisać który jest dobry i jakie kupiłyście? będę bardzo wdzięczna
nadalko komoda ekstra, pojemna bardzo

ja też polecam avent isis ręczny

moja torba duża jak nadalki, czyli normalna :) 2 koszule, szlafrok, klapki, ciuszki, pieluchy, rożek, majty, podkłady i sama jej już nie dźwignę :)

Ostatnia edycja:
na szczeście moja torba ma kółka, bo też bym jej nie dała rady... A pomyslec ze z ta torba do polski latałam a tu tylko do szpita tylko...

Eve, super, ze zakupiłaś torbę :)

Pupui
jestem pod wrażeniem Twojej torby :) Śliczna jest :)

Nadalka
:szok::szok: Ślicznie :) Jak masz duzo ciuszków :) Jaki porządeczkek i kącik dla Igusi przecudny :)

ja mam dwie torby:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: w jednej swoje rzeczy ,a w drugiej (dużo mniejszej) rzeczy Maleństwa. ALe ja musze miec absolutnie wszsystko... dzisiaj ginka dała mi karteczkę z rzeczami do szpitala i nawet musze miec swój termometr :szok:

nadalka - kącik rewelacja, komoda pojemna i strasznie ci zazdroszczę, ze już masz wszystko tak poukładane, przygotowane, bo ja nic :baffled: Tobrbę miałam gabarytowo taką samą, teraz chyba wezmę walizkę :-D M kupił takie fajne, to wezmę tą mniejszą :tak:

kurde za torbe jeszcze nie zapąłciłam, bo mnie dzisiejsza wizytka wypłukała z kasy :baffled:

reklama
Do góry