reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
EVE nie kupiłam a zastanawiałam się nad tym śpiworkiem teraz żałuję jak cholera.
A powiedz mi ten śpiworek to do spacerówki ta?? no bo jak sobie tak myślałam o gondoli to wiesz moja taka wąska jest i nie wiem czy ten śpiworek dał by radę do niej wejść.

DariaN - też o tym myślałam. Tak z reguły do spacerówki, ale zobaczymy jak przyjdzie (dopiero pod koniec października). Ja wzięlam ten kremowy z listkiem a tobie to by ten szaro czerwony z misiem pasował:tak:

EVE no teraz żałuję no ale cóż. Może jeszcze się nadarzy okazja i będą to wtedy bez zastanowienia biorę.
Ja kupiłam małej kombinezon cocodrillo na zimę w nas w outlecie (I gatunek) przeceniony ze 189 zł na 66 zł !!!
Kurcze było tyle fajnych że nie wiedziałam na który się zdecydować :)
Aha miałam ci jeszcze napisać, że coraz bardziej się skłaniam do kupna wózka nuna (kolor który mi się podoba jest akurat w promocji)

no sprawa wygląda tak, że musiałam zgłosić sprawę Rzecznikowi Praw Konsumenta bo nie dość że byłam 10 dni bez wózka, nie wymienili mi stelaża na nowy (tylko koła, a stelaż dali jakiś poobdzierany) to jeszcze stwierdzili, że ich szantażuję hahah :)
Rzecznik wysłał im pismo i mają teraz 14 dni na ustosunkowanie się do niego a jak nie sprostają moim oczekiwaniom i nie wydadzą mi nowego stelaża to niestety sprawa zostanie skierowana na drogę sądową.
Zobacz jak wyglądał amortyzator w wózku który mi przysłali 20120910_175025.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
aniu ja ci w tej kwestii nie pomogę bo jakoś nie bardzo chciałam mieć nosidło i nie ze względu na to że dziecko się przyzwyczai czy coś jakoś tak nigdy nie myślałam o tym zakupie. Zresztą przy moim mega biuście który noszę dodatkowo dziecko w nosidle i po roku mam garba jak nic hehehe :) Na pewno w niektórych sytuacjach fajna przydatna rzecz no ale jak widać porządne nosidło renomowanej firmy nawet używane ładnie kosztuje. :)
za to mój R marzy o tym by nosić tak córkę.

Do góry