daria luboń factory UWIELBIAM 
I dziś koleżanka zachwalała mi nunę, prowadziła kuzynki i mówi że wózek extra.... hmmm
Ja co podejmę decyzję, że jednak quinny to coś sprawia, że jednak bj, matko może kupię dwa? haha no tak pewnie stary za tego bj już chce mnie z chaty wygnać
zwariuję
I dziś koleżanka zachwalała mi nunę, prowadziła kuzynki i mówi że wózek extra.... hmmm
Ja co podejmę decyzję, że jednak quinny to coś sprawia, że jednak bj, matko może kupię dwa? haha no tak pewnie stary za tego bj już chce mnie z chaty wygnać
Myśle, że siedzisko w Queście w zupełności wystarczy. Dla mnie problemem wydało się, że Quest jest wąski, ale Eve pokazywała zdjęcia córki i wydawało się być w miarę ok, choć na pierwszy rzut oka tak jakby miała ciasno, no ale tam Adka miała 2 czy 3 latka. Ja bym kupiła używany, ale mąż chce nowy bo to ma być dla drugiego dziecka już. Bardzo fajnie, że masz możliwość zobaczyć wózek na żywo. Ja nigdzie nie znalazłam, ale będę jeszcze dzwonić.
i wiele rzeczy tam kupuję. Ostatnio hitem są leginsy i rajstopki calzedonia dla Adki za 6,90 sztuka