margerrita
Fanka BB :)
mi się też podoba, ale nie mam gdzie go postawić
a są różne rodzaje i wygląd też rózny. a plus jego taki, że cenowo są przystępne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ładny, mi tez się podoba
Ale ja póki co ma dostać kołyskę (łóżeczko po Małej sprzedaliśmy rok temu) a potem kupimy łóżeczko :-)
Oglądałam dziś w Smyku wózek firmy Adamex Pajero. Cudny!!! I się w nim zakochałam, chyba się zdecyduję na niego za jakieś dwa miesiące :-)
Jest taki leżaczek tiny love gdzie maluch może spać na płasko ale nie wiem, na jak długo się nada.
slicznePierwsze ubranka dla mojej kruszynki
![]()
![]()
w śpiworku jestem zakochana, miałam taki przy córce i sprawdził się w 1000procentach![]()
oooo tez ladny wozek z kolorem jakims fajnyyyy jak sie nazywa?@niufna zkochalam sie w tym kolorze, gdzie czytacie opinie o wozkach??![]()
Łóżeczko turystyczne jest o tyle fajne, że przydaje się potem jak dziecko się podrzuca do babci na noc![]()
nie no na serio?????tego jeszcze nie widzialam szczerze mowiac..ale ja za tym nie jestem..i tak matka z dzieckiem ma caly czas kontakt caly czas sprawdza czy cos w pieluszce jest czy nie...wiec nie wiem po co takie urzadzenie...Zamierzam zaopatrzyć się w taki monitor. Któraś z Was korzystała?
Link do: Fanaberia czy głos rozsądku? Rzecz o monitorach oddechu.