reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Mamabartka kciuki zaciśnięte!zdróka dla Natusi!
Syrv, Post niezłe macie rachunki:szok:ja gazu nie mam więc tylko prąd przychodzi i to w porównaniu z waszymi to grosze:szok:centralne mamy w czynszu więc się tego tak nie odczowa:confused:
U nas dzisiaj nawet spoko, Kuba nie marudził, teraz oczywiście śpi a ja na kompie:tak::-D
Haszi witamy z powrotem!no już myślałam że gdzieś przepadłaś:-)zdróka dla Tymusia!
Surv twoje posty są poprostu REWELACYJNE:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kamu u nas to samo w dzień jest ok a wnocy jazda na całego:baffled::crazy:
kaja tzrymam kciuki, oby się udało!

reklama
Mamabartka zdrowka dla kurcacka,trzymamy kciuki za wyniki
wszystkim maluszkom zdrowka,byle do wiosny; moj synek tez zakatarzony,mala pare razy kaszlnela-pewnie sie zacznie znowu :baffled:
zycze wam przespanych nocek, maluchy coraz wieksze,a dalej wszyscy,no prawie wszyscy niewyspani :sorry2: ja nie moge chwalic Werci, bo jak napisalam,ze budzi sie rano ok 5-6 na mleko i spi do 8 to wczoraj zrobila sobie godzinna przerwe w nocy-jaka usmiechnieta i uchachana, a ja oczy na zapalki bo to 2 byla :confused:

pytanie-co to jest inseminacja?? :confused:

mamabartka my tez trzymamy kciuki. oby szybko odkryli co dolega Twojej Malej.

moj M wlasnie dzownil i oswiadczyl ze dzis jedziemy kupic maszyne do robienia chleba:-Djego kolega kupil i wyliczyli ze to wychodzi 50 centow za bochenek a w sklepie kosztuje 5 dolarow:-D centusie ze szok.. no ale przynajmniej bedziemy jesc zdrowe, pyszne chlebusie;-)

Mamabartkainatalki trzymam kciuki za kurcacka,oby szybko doszli co się dzieje.
A co to wszyscy jeszcze śpią.My już po śniadanku.Młody szaleje na macie a ja zaraz będę szykowała się do pracy.Zajrzę pewnie wieczorem bo dziś przychodzi kolega z koleżanką do Maksa

My nie śpimy od 6.30 i to nie śpimy tak, że nas w całym kwartale słychać:baffled: Maruda day ciąg dalszy, mała leży i wyje, w nocy też pobudki co pół godziny, najpierw wracajacy ojciec ją na nogi postawił, potem straż pożarna bo się biuro w naszej kamienicy paliło, a potem Flora uznała, że nie ma już sensu spać, wiec co chwila sprawdzała, czy aby nei wstajemy:angry:

Mamabartka trzymam kciuki za dobre wyniki i szybkie wyleczenie kurcacka:tak:

Wercia, wszystkiego naj!

U mnie dziecie jak zwykle pobudka o 7.40... to tak,żebym zrobiła butle, przewinęła kupsztyla, umyła się, ubrała i akurat na 8.20 posadziła ją na pierwszą dziesiątke Rock Your Baby przed telewizorem... i już uśmiechnięte dziecie z pełnym brzuszkiem klaszcze i śmieje się w niebogłosy... :-D

reklama
hej, ja też już na nogach. Młoda wciąż marudzi:no: jak ja przeżyje ten tydzień to nie wiem.
My dziś na wizytę kontrolną do neurologa, oby było wszystko ok.
Haszi - zdrówka dla Tymusia!
Mamabartka - i dla Natalki też!!

Do góry