beaa
Mamy lipcowe'08
Madzia- jak przyszedl rachunek to tez myslalam, ze to jest naliczenie szacunkowe ale M mnie uswiadomil, ze to jest dokladne bo kilka dni wczesniej chodzil facet i spisywal licznik.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sciagam filmy przez utorrent ale dlugo to schodzi.
metodą prób i błędów coś wykombinowałam ale nie wiem czy drugi raz będę umiała to zrobić bo w nerwach klikałam na co popadło i w końcu zaskoczyło:-)

Nic to, cieplej się robi, jakby gaz odcięli to bez ogrzewania damy radę:-)
Surv my naprawdę jakieś bliźniaczki mamy, Tośka jest po raz pokolejny identikoEchh... u nas maruda day oczywiście jak ojca nie ma:-(
nosiłam pannicę od 17tej do 18.30 bo nic sie nie podobalo, przyjechał tatuś wziął gwiazdę a ta co?? uśmiech i siedzi grzecznie na kolankach i tekst M : Ja niewiem co ty chcialaś od dziecka, przecież ona taka grzeczna

myślałam że mnie szlag trafi!! Wiśniara
;-)
- bo w tym czasie był na angielskim, a ja mialam do ogarnięcia cały dół, mało tego jej mlodszy szkrab (ma 1,5 roku) wlazł na Tosi leżaczek i tak sobie pomyślałam :no to mielismy leżaczek i parę razy zwróciłam uwagę (asertywnie się zachowalam) ale niestety ona nie wykazała inicjatywy i ten maly siedział przzez cały czas
Najgorsze jest to, ze uwielbiam z nią przebywać i gadać (przyjaźnimy się od pierwszego roku studiów) ale jak sobie pomyślę o jej zaprzeproszeniem bachorach (o bezstresowycm wychowaniu) to mnie szlag trafia.....
nie muszę Wam pisać jaka była reakcja M
próbowałam wymacać czy coś się kluje u góry i tylko taki masaż Go uspokajał
jednak stan dziąseł trudny do określenia
wykąpałam Małego po 19ej, nie było drugiej drzemki, więc myślałam, że uśnie przy mleczku, a to po wypiciu flachy ryk
nawet noszenie nie pomagało:-( pomasowałam dziąsła i na chwilę był spokój, ale potem płacz, oczka trze, więc posmarowałam dziąsełka Bobodentem, dałam Ibumfen i Bidulek śpi;-) aż ma rumienice na buzi, chyba ma temperaturę - nie wiem do końca
coś czuję, że przed nami ciężka noc