post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Surv 700 stów w mieszkaniu??????Do tego wszystkiego akurat teraz podłapałam dużą robotę, której odmówić nei mogę, jak patrzę na ten rachunek za gaz, co na mnie z biurka łypie, a tu cały tydzień będzie zakręcony, więc chyba przyjdzie nocki robić... Owszem te 7 stów jest za dwa miesiące, ale gazownia oczywiście wystawia hurtem, zamiast to jakoś sensownie na mniejsze porcje podzielićNic to, cieplej się robi, jakby gaz odcięli to bez ogrzewania damy radę:-)
![]()

My ogrzewamy dwa piętra domu plus ciepła woda w kranach plus gotowanie (2 kuchenki mamy i nasza) i dostaliśmy 960 za dwa miesiące. Tez wygląda nieźle no ale i tak jakoś spoko jak to za dwa miesiące

he heSurv my naprawdę jakieś bliźniaczki mamy, Tośka jest po raz pokolejny identikonosiłam pannicę od 17tej do 18.30 bo nic sie nie podobalo, przyjechał tatuś wziął gwiazdę a ta co?? uśmiech i siedzi grzecznie na kolankach i tekst M : Ja niewiem co ty chcialaś od dziecka, przecież ona taka grzeczna
myślałam że mnie szlag trafi!! Wiśniara
;-)
wiecie co była dzisiaj u mnie moja koleżanka co ma te małe szkodniki (kornel jak usłyszał ze przychodzą, to zamknął swój pokój na klucz- bo w tym czasie był na angielskim, a ja mialam do ogarnięcia cały dół, mało tego jej mlodszy szkrab (ma 1,5 roku) wlazł na Tosi leżaczek i tak sobie pomyślałam :no to mielismy leżaczek i parę razy zwróciłam uwagę (asertywnie się zachowalam) ale niestety ona nie wykazała inicjatywy i ten maly siedział przzez cały czas
Najgorsze jest to, ze uwielbiam z nią przebywać i gadać (przyjaźnimy się od pierwszego roku studiów) ale jak sobie pomyślę o jej zaprzeproszeniem bachorach (o bezstresowycm wychowaniu) to mnie szlag trafia.....
ps. M się mnie pyta jakie filmy są dzisiaj o 20tej a ja mu na to ;Barwy szczęścia a potem M jak miłośćnie muszę Wam pisać jaka była reakcja M
![]()
lece kąpac dzieciie, bo nie zdąże ;-)
no tak bezstresowe wychowanie to niestety bat kręcony na rodziców

ojojjejku u mnie też maruda day all day;-) podejrzewam, że chyba górne jedynki idą bo normalnie Antoś to spokojne dziecko, czasem pokaprysi, ale nie tak jak dzisiajpróbowałam wymacać czy coś się kluje u góry i tylko taki masaż Go uspokajał
jednak stan dziąseł trudny do określenia
wykąpałam Małego po 19ej, nie było drugiej drzemki, więc myślałam, że uśnie przy mleczku, a to po wypiciu flachy ryk
nawet noszenie nie pomagało:-( pomasowałam dziąsła i na chwilę był spokój, ale potem płacz, oczka trze, więc posmarowałam dziąsełka Bobodentem, dałam Ibumfen i Bidulek śpi;-) aż ma rumienice na buzi, chyba ma temperaturę - nie wiem do końca
coś czuję, że przed nami ciężka noc
![]()
Antos, śpij ładnie i słodko przez całą noc, niech się mama wyśpi