Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No ale jak się powiedziało "a", to trzeba ten kierat ciągnąć
Z rozwodem zawsze zdążysz, a może na razie starczy kilka dni odpoczynku od wkurzającego współmieszkańca?
Zapraszam Twojego M do nas na miesiąc, jak zobaczy rachunki w "wielkim mieście"- właśnie 7 stów za gaz przyszło
- to może doceni, to jak malo płaci
Trochę się martwię, że mój mały elfik przerodzi się w wielkiego krasnoluda, jak będzie tyle pochłaniać, ale z drugiej strony pewnie przez te choroby musi nadganiać. No i boję się czy się od siostry córeczki nie zaraziła, która wczoraj po całodniowym wymiotowaniu i gorączce trafiła do szpitala
Jak tak dalej pójdzie, to naszej rodzinie pomocy lekarskiej przestaną udzielać, bo wykorzystaliśmy już w tym miesiącu limit wojewódzki

Miłego dnia!
chyba nie ma związku w którym byłoby idealnie
nie wspomne ile płacę za czynsz niespełna 60 metrowgo mieszkania
ale teraz na bank zaczną się hurtowo radosne wieści

My ostatnio pierwszy raz mielismy niedoplate 100zl
No nic... Trzeba się było z tym liczyć. Tatuś się pod ziemię nie zapadł, więc jest dobrze.
Kicrym ma rację - nie ma chlopów idealnych!! Ja też parokrotnie (ba paresetkrotnie
) w ciągu 12 letniego stażu małżeńskiego albo bym sie rozwiodla, albo wyprowadziła, albo bym poćwiartkowała
;-) (i szczerze przyznam, że nie znam babki, która nie myślała chociaż przez chwilę podobnie). Ale nadal kocham tego mojego M ( może nie raz nie lubię, ale cały czas serduszko pyka w rytmie czacza
) i pomysl kochana, ze wszystkie chłopy są takie same (czyli nigdy lepiej nie trafisz
) i jak Surv piszę, ze jedynie kobieta-kobietę zrozumie, ale mamy naturę hetero i w zasadzie dobrze nam z tym
Oprócz tego pamiętaj kochana, że mam drzwi otwarte i jak potrzebujesz pogadać, to dawaj do mnie (dobra kawusia czeka
)
ale wiedz, ze po burzy wychodzi słoneczko i ja już z takiej odległości widzę promienie wychylające się zza chmur
tak długo boli??? lepiej idź z tym do lekarza, a co by jakieś zgorzel się nie zrobił