survivor26
Mamy lipcowe'08
Witamy w Meksyku
U nas wycie od rana non stop, z półgodzinną przerwą na robienie dobrego wrażenia na cioci oraz kilkuminutowymi na pochłanianie żarcia
Teraz zmusiłam lekką przemocą, mocno otulając kocykiem i zatykając wyjącą japę cyckiem do spania, bo miałam ochotę trzasnąć drzwiami i wyjść nie patrząc kto w domu zostaje...no ale po półgodzinnej drzemce Młoda siły zebrała i wyje dalej...brak objawów brzuszkowo-zębowych, wychodzi na to, ze to charakter....
Nic to, walę 4 kawę, Młodą mężowi w garść albo dowolnemu przechodniowi, który potrafi sprawić, żeby przestała wyć i siadam w końcu do roboty ciesząc się, że procedur chirurgicznych nei tłumaczę, bo by się trup gęsto za jakiś czas po szpitalach ścielił
U nas wycie od rana non stop, z półgodzinną przerwą na robienie dobrego wrażenia na cioci oraz kilkuminutowymi na pochłanianie żarcia
Teraz zmusiłam lekką przemocą, mocno otulając kocykiem i zatykając wyjącą japę cyckiem do spania, bo miałam ochotę trzasnąć drzwiami i wyjść nie patrząc kto w domu zostaje...no ale po półgodzinnej drzemce Młoda siły zebrała i wyje dalej...brak objawów brzuszkowo-zębowych, wychodzi na to, ze to charakter....Nic to, walę 4 kawę, Młodą mężowi w garść albo dowolnemu przechodniowi, który potrafi sprawić, żeby przestała wyć i siadam w końcu do roboty ciesząc się, że procedur chirurgicznych nei tłumaczę, bo by się trup gęsto za jakiś czas po szpitalach ścielił

chyba na to nasze dzieci cierpią, bo własnie policzyłam że moja jest obecnie w 35 tyg.
:-) ale przyznaje,ze nie spodziwalam sie takich histerii w wieku 6-7 miesiecy :-)
Kuba w dzień jest spoko, nawet nie marudzi
które idą juz od 2 miesięcy