reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Wszystkiego najlepszego dla naszych 7-miesięczniaczków i 8 miesięcznej panny.

Macie w pełni rację, to jest 4 sezon. Super- to znaczy , że mi węcej do oglądania zostało :]

Oliwiamaja witamy :) Lece za małym bo znów w stronę szuflad pełznie, muszę blokady kupić.

reklama
Hello!
U nas nocka standard, czyli kilka pobudek. Rano wstaliśmy o 7 - super!:-)
Gary umyte, deserek zmiksowany i pochłonięty (gdzie się mieści całe jabłko i banan?), produkty na sałatkę dla Babci pokrojone. tatuś z synkiem poszli na spacer a Młoda w łóżeczku - śpi? Woooow, sama zasnęła!:szok:

Renia, no no, mężuś super! Mnie też czeka prasowanie, ale "kreacji" na urodziny mojej Babci :-) Aha, ale oprócz tego rośnie kupa prania schowana w szafie...

Bardzo dziękujemy za życzenia i przesyłamy moc buziaczków dla 7 miesięczniaczków!

Olgusia,Gabrysia,Oliwia,Oleńka i Miś wszystkiego najlepszego i moc buziaczków!
Kasiu najlepsze zyczenia dla babci!
Alez sie solenizantow nazbieralo:-)

Survivor dobrze,ze juz jestescie:tak:

U nas nocka super,bez zadnej pobudki:-D Maly przespal cala noc na brzuszku.:tak:o 7 butla i pospalismy jeszcze do 8.
Zaraz bedzie kaszka szamana i kimono,a pozniej jedziemy wozki ogladac i nocnik kupic.
Milego dnia dziewczynki!

Oliwka dziękuje za życzenia i życzy swoim kolegom i koleżankom z okazji kolejnego miesiąca wszystkiego najlepszego :-)
U nas nocka w miarę. Wczoraj wieczorem mała zrobiła sobie przerwę w spaniu, po godzinnej drzemce szalała do 00,30 a dzisiaj wstała o 10.
Za chwilę wybywamy na spacer, bo cały tydzień siedziałyśmy w domu przez pogodę, bo ciągle padało i dzisiaj pierwszy słoneczny dzień no i trzeba to wykorzystać:-) co prawda troszkę wieje, ale to nam nie straszne, bo jeszcze jeździmy w gondoli:-):rofl:

Olgunia - całusy ogromne z okazji 8 mca!!!
Gabi, Oleńka, Oliwka, Michaś, Natalka - 100 lat z okazji 7 mca!!!
ja dopiero kompa odpaliłam, wczesniej basen, porządki w domu ( uf, ogarnęłam całe mieszkanie ) zapas deserków zrobiony, jeszcze zupki mnie czekają i poukładanie swkoich ciuchów w szafce.
M idzie na spacer z młodą, nie chce wózka bo młoda ostatnio w nim płacze więc idzie w MT.
Surv - witaj z powrotem! Jak tam dziadek?

Olga,Gabi,Oliwia,Olenka,Nati,Misiu - 100 LAT

Ja wlasnie wrocilam ze szkoly i padam na twarz. Dwudziestu 13-latkow mnie wykonczylo w doslownym tego slowa znaczeniu:huh::oo:.
Mloda wlasnie je zupke, babcia sie z nia dzisiaj caly dzien meczy.
Wieczorem chyba sie gdzis wybierzemy na dobre jedzonko bo w srode moja mama juz wyjezdza:-(.

Ostatnia edycja:
Dziękujemy za pamięć i miłe powitanie!;-) A przy okazji z lekkim poślizgiem witamy z powrotem Hashi - brakowało Cię tutaj:tak: I witamy także nową mamę:tak:

Nie bardzo mam wenę do pisania, bo nic wesołego nie napiszę: dziadek jest na chemii, wczoraj miał transfuzję, w pon wychodzi do domu, lekarze mu dają najwyżej 2 miesiące, ale równie dobrze mogą być to dwa dni. Strasznie wzruszające i trudne było to pożegnanie, bo dziadek był dla mnei przez całe życie jedynym prawdziwym ojcem.:-(Dziś jedziemy do drugiego dziadka obejść okrągłe i być może ostatnie urodziny, więc nastroje nie najweselsze... no nic, nie ma co smędzić, trzeba przez to przejść...optymistycznie zaś kończąc muszę stwierdzić, że idzie wiosna:tak: Przejechaliśmy całą Polskę i wszędzie czuć już ten specyficzny zapach mokrej ziemi i budzącego się życia, no a jak wiosna to i o nadzieję łatwiej mimo wszystko:tak:

Surv - ściskam mocno i przytulam!!!!!
Bardzo ciężko jest żegnać się bo nie mamy pewności czy się jeszcze kiedykolwiek spotka tą osobę:-(

reklama
Witam nowa mame na forum!!!!
Olga,Gabi,Oliwia,Olenka,Nati,Mis wszystkiego naj z okazji kolejnych miesiecy!!!!!
Survi trzymaj sie!!!!Tule Cie.Wiem co przerzywasz.:-(
Ja tez dopiero wlaczylam kompa.Bylismy na dlugim spacerku.Domek posprzatany.Mala dzis pierwszy raz jezdzila w spacerowce.
Beaa straszne...

Do góry