reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dziś była przyjemny dzień już czuć pierwsze powiewy wiosny :-) Pospałam bo jak Maks obudził się prze 7 to teściu go zaraz zabrał więc my jeszcze do 8 sobie lulaliśmy:-) Ja poszłam dziś z teściową do kościoła,chciałam zobaczyć jak są odprawiane msze w końcu 22 marca chrzcimy naszego małego smyka.
O 15 teście pojechali do domu a my do moich dziadków zaprosić ich na chrzest.Teraz nasz maluszek śpi,ciekawe jak dziś bo w dzień wyjątkowo mało spał.
Nocki znowu średnie ale nie ma się co dziwić bąbelkowi ząbki górne wychodzą,także mamusia cierpliwie wstaje.Dziś tatuś się zaoferował że on będzie wstawał,och zobaczymy:-)
Tosika ale masz teściową,dobrze że mąż jej nagadał.
Surv a może Florcia już będzie taka grzeczniutka córcia?

reklama
Lenka i Zainab ale ten czas szybko leci (tak niedawno byla 7meczka:-)) wszystkiego najpiękniejszego dla naszych ślicznotek!!!!:-):-):-):-)

Macius jednak okazal sie domatorem.Wizyta wczorajsza u znajomych przebiegla przy akompaniamencie piskow i jekow,a po powrocie do domu aniolek:-p
Madzia u nas to samo:tak: gdziekolwiek idziemy czy do znajomych, czy do restauracji (raptem dwa razy byliśmy:-p ale...;-)) to mala jest nie do zniesienia - marudzi, jęczy nie usiedzi spokojnie, a tylko przekraczamy próg domu powraca nasza spokojniutka (no prawie):-) córenka:-) Jak na moje oko to tatusiowy charakterek, bo mamusia to lubi się szlajać:-p:-p

Iza i Neaa kciukasy trzymam:-)
Surv no suuper!! Córcia posłuszna widzę się zrobiła:-p

A my wieczorujemy sobie:-) i oglądamy sobie Mumie (fuj:dry: ale co się nie robi dla milości:baffled::rofl2:)

JAK UPRAWIAJĄ SEKS...

BANKIER - na raty
ALPINISTA - zawsze na górze
INŻYNIER - zgodnie z planem
LISTONOSZ - dochodzi szybko
POLITYK - koñczy na obietnicach
DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie
ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu
POLICJANT - twarda palka z kajdankami
SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej
DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito
DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy
PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić
DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny
NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko
GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera siê żeby zaliczyć 18 dziurek
MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta
PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca
DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom

Lenka, Zainab, Szymuś wszystkiego najlepszego
My dzisiaj dzień spędziliśmy w domku, bo pogoda nie za ciekawa, co chwilę padało i dość mocno wiało, oby jutro wyszło słoneczko...
Mała teraz szaleje, popołudniowa drzemka trwała ponad 3 godziny do 18,30 i teraz daje czadu, ćwiczy siadanie w łóżeczku i rzucanie zabawkami w dal :-D

Lenka ,Zainab i Szymciu wszystkiego najlepszego,rosnijcie zdrowo babelki!!!
Poknocilo sie nam z datami przez ten krotki luty .
U nas dzisiaj juz druga kupka do nocniczka i siusiu zaliczone:tak:

Beaa mam zamiar posiedziec z Mackiem do konca roku,a pozniej tesciowa sie zaferowala,ze idzie na emeryture i bedzie z malym siedziec:baffled:

Lece ogladac 39,5
Dobranoc dziewczynki

Dzień dobry!
U nas słoneczko i zapowiada się piekny dzień:tak:No i wreszcie było jasno jak jechałam do pracy:-)
Miłego dnia!

dzien dobry!
słoneczko piękne, my już na nogach, ja jem sniadanko przy kompie, młoda na podłodze czyta książeczkę:-)
my dziś na szczepienie, żółtaczka zaległa nam została....

Zainab, Lenka, Szymonek również z poślizgiem ale również szczerze wszystkiego naj!
U nas nocka i zasypianie znowu do bani, ale nie można wymagać za wiele i mimo wszystko wolę spokojne dni:tak:
A dziś pogoda nie nadzwyczajna, ale za to ciepło jest! Mimo nawału roboty wyrwiemy się chyba w końcu na spacer, bo szkoda przegapić początku wiosny!:-) Miłego dnia!

reklama
Dziewczyny, dziekujemy za życzenia..
wg mojego suwaczka dziś też kończymy 8 mc więc nikt się nie spóźnił z życzeniami:-D
no i prawidłowo to dzis dopiero kończymy ten 8 miesiąc:-)
my też na spacerek dziś i raczej wózeczkiem...
wczoraj byliśmy z MT na spacerze, nosiłam młodą 1,5godz i wogóle nie czułam jej na sobie:szok::tak: super sprawa Dziewczyny! a Lenka oglądała sobie drzewka, pieski, ptaszki itp:tak:

Do góry