reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Sylcia - a może prywatnie na jedną wizytę pójść żeby specjalista pokazał co robić i potem w domu ćwiczyć samemu narazie żeby tych 5 mcy nie tracić??? mam nadzieję że szybciutko sie wszystko naprawi!
U mnie dziś lepszy humor, byłąm w końcu u fryzjera, pozbyłam się włosów i czuję się jak nowo narodzona:-)
Beaa- no właśnie, ja wiem że maclareny są dobre ale wizualnie mi się wogóle nie podobają

reklama
Sylcia życzę udanej rehabilitacji!oby poprawa nastała szybko!buziak!
Madzia no to rzeczywiscie z Maciusia domator:tak:bo Kuba lubi jexdzic po sklepach;-):happy:
Beaa no to udanych zakupów, mnie sie maclareny nie podobaja ale opinie maja rewelacyjne:tak:
my dzisiaj zaliczylismy 2 spacerki bo tak pieknie było:tak:

Pabla łysa jesteś?? :-):-):-):happy::happy::happy: żartuje oczywiscie, pochwal sie fryzem,ja ide wponiedzialek i chyba zrobie ciemne pasma-nigdy nie mialam i nie wiem co mi moja fryzjerka na to powie :sorry2:
Sylcia kurcze szkoda,ze tak dlugo...im szybciej przeciez tym lepiej :-( ale na pewno bedzie dobrze potem

narazie fotek brak....aparat popsuty:-( ale do weekandu powinien już działać to na pewno wrzucę jakieś foty. Łysa nie jestem:tak: mam teraz włoski takie troszkę za uszy a miałam już do ramion.

Blu i Julcia zdróweczka dziewczynki:-)
Co do mojego D to on czasem też ma takie pomysły że jest zmęczony i koniec on się musi położyć.Ale przy Maksie pomaga nie mogę powiedzieć,wspaniale się z nim bawi,wykapie,nakarmi przewinie,jak ja idę do pracy to czasem sam się nim zajmuje.Ale z nocy ciężko żeby wstał,chociaż czasem już mu nie popuszczam i mu karze.
U nas dziś popołudnie fajne,tylko wiatr,także trochę sobie pospacerowaliśmy

Witajcie kochane przepraszam ze sie nie odzywam, ale praca dom no i Radzik tak mnie absorbują ze nie mam czasu na kompa a jak udaje mi sie go otworzyc od swieta to maly nie przepusci zeby sie nim nie "pobawic" i tyle mam z niego pozytku... staram sie podczytywac w pracy, wrzuce pare fotek zebyscie o nas nie zapomnialy,pozdrawiam serdecznie

Blu....dużo fantastycznych zabaw z bratem, postepów w chodzeniu życzyć nie muszę bo Ty juz begasz. Buziaków sto:-)
Juleczko....wszystkiego naj.....zwróć uwagę na to że rodzice to nie cyborgi i daj im chociaż w sobotę dłużej pospać, co???:-):-):-);-);-);-);-), Ika przesyła buziaka i mówi że czas najwyższy na jakieś spotkanko:) co Ty na to?

oj ja dzisiaj jakaś zmęczona jesttem, badania, zakupy obiadek i normalnie jakbym zaliczyła szychtę w kopalni
dlatego tylko pozdrawiam i idę spać:-):-);-);-)

A ten patent z omdleniem.....hmmm dobrze wiedzieć:-):-):-), chociaż ja na męża nie narzekam:-) bo tofany jest

ja dopiero skończyłam moje wieczorne rytuały i mogę trochę poczytać:-)
Blu i Julka wszystkiego NAJ:-D
Sylcia
powodzenia;-)
Moje dziecko troszkę się dziś rozregulowało bo wstał o 7 rano i wobec czego odbyły się dwie drzemki a nie jedna jak ostatnimi czasy i Antek zasnął o 20ej a nie o 19 jak zawsze:-p od dzisiaj intensywnie ćwiczymy leżenie na brzuszku coby Młody wziął się za raczkowanie i już widzę efekty:-D dupcia idzie do góry i na rączkach wyżej się podnosi niż zawsze:-D:-D:-D sporo przy tym nastęka i szybko rezygnuje jak mu nie wychodzi, ale ja jestem nie ugięta:-D:zawstydzona/y:

reklama
Kate - Antoś to silny chłopak i pewnie szybko ruszy z miejsca, nic sie nie martw:-)
ja też idę spać, mam już dosyć na dziś...
dobranoc! spokojnych i przespanych nocek dla wszystkich mam i dzidziulków:tak:

Do góry