Współczuje wam i dzieciaczkom tego ząbkowania.Nas to dopiero czeka,już się boję:-(
Survivor miejmy nadzieję,że szybko ci przejdzie chęć do kłaniania się muszli,cóż za paskudztwo cię dopadło
,a jak tam Florcia?Lepiej?
Pabla z niecierpliwością czekamy na zdjęcia.Ja też bym się chętnie pozbyła części swoich kudłów,ale postanowiłam,ze do ślubu jeszcze nie zetnę.Później tez pewnie będzie mi szkoda
Post szybko fotki strzelaj i na zamknięty.Ale już!:-)My chcemy ciężarówkę pooglądać
U nas słonko pieknie świeci,ale pewnie jest chłodno,a zanim się gdziekolkwiek wybierzemy,to pewnie zacznie padać
Już sie nie mogę doczekać tego pięknego lata w Polsce
Dla mnie to będzie pierwsze prawdziwe,gorące (miejmy nadzieję) lato od 5 lat.Już sobie wyobrażam jak leże na leżaczku w ogródku (u teściów
) z jakimś drinkiem z parasolką (zkitranym gdzieś przed teściową),Maciuś w basenie pod kasztanem grzecznie się bawi....Ech żyć nie umierać.Za 3 miesiące napiszę jak to wygląda w realu
Survivor miejmy nadzieję,że szybko ci przejdzie chęć do kłaniania się muszli,cóż za paskudztwo cię dopadło

Pabla z niecierpliwością czekamy na zdjęcia.Ja też bym się chętnie pozbyła części swoich kudłów,ale postanowiłam,ze do ślubu jeszcze nie zetnę.Później tez pewnie będzie mi szkoda

Post szybko fotki strzelaj i na zamknięty.Ale już!:-)My chcemy ciężarówkę pooglądać

U nas słonko pieknie świeci,ale pewnie jest chłodno,a zanim się gdziekolkwiek wybierzemy,to pewnie zacznie padać

Już sie nie mogę doczekać tego pięknego lata w Polsce