reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

hej
ja kawke po pracy pije wlasnie, musze zaraz zaczac sprzatc,to moze do wieczora sie wyrobie ;-)
Pabla dziekuje :) ale imieniny mam we wrzesniu ;-):tak::-D
mala tam gada sobie, ale ostatnio tyko rączki i rączki :baffled: dzisiaj niani powiedzialam,to sie broni,ze az tak duzo jej nie nosi :-)
ja nawet sie wysp[alam-11 godzin to bym w ogole sie nie zwlekla :szok: ale co z tego-dojde do pracy i zero energii :confused: ale jeszcze troche, wyjdzie slonko i podladujemy baterire

reklama
Haszi no cudny taki spacerek:tak:czekam na wolny weekend żeby z M tez trochę pojeździć:tak:
Surv najwidoczniej kot czuje co go czeka za kilka miesięcy więc już teraz się poddaje;-):-D
Pabla 11godz:szok:kiedy ja się tak wyśpię:confused2:
renia oj mi tez się bradziej nie chce niż chce:crazy:
post no to miałaś fajne spotkanko:tak:
tosika udanych zakupów:tak:
my zaraz jedziemy po nowego laptopa i bezprzewodowy internet bo czasami dostaję szału z M bo on zawsze ma ważniejsze sprawy niż moje BB:sorry:mam nadzieję że coś kupimy:eek:

i my sie witamy poniedzialowo:-)
wczoraj bylismy w kosciele, Maly byl w miere grzeczny, pod koniec zaczely sie tylko jakies marudy, chyba dla tego ze pani na ktora sie namietnie gapil wyszla:baffled:ta ta ta niedobra pani:wściekła/y:
potem pojechalismy na targi samochodowe...i dziewczyny siedzialam w Ferrari:-) co smieszne z Malym na kolanach:tak: ale bylo fajowo tyle pieknych samochodow to ja nigdy nie wiedzialam. jak wrocilismy to M mi schabowego upiekl, taki to dobry maz;-)
noc raczej do tych srednich, Maly mial jakies akcje po zasnieciu, budzil sie co chwile.

surv a zdradzisz co dostalas od mamy?:-)
pabla szczerze zazdroszcze, ja tyle spalam chyba w 5 miesiacu ciazy oststnio:-(
haszi super z tymi rolkami. my mamy zamiar kupic ten wozek chariot do rowerow i wtedy robic dlugie niedzielne wycieczki;-)

Haszi fajnie spedziliscie niedziele:-D
Mowilam ze Florka rzadzi w domu:-)
U nas wczoraj prawie caly padalo. Ale bylismy u naszej chrzesniaczki.Lenka i Misia zaczely sie pomalu dogadywac:-D

oj u nas dzisiaj aktywnie:tak:
Rano po wejściu na wagę stwierdziłam,że torchę to za daleko wszystko poszło i czas na dietę,się zmobilizowałam i poszłam pobiegać,czego szczerze niecierpię:wściekła/y:Miałąm zrobić conajmniej dwa okrążenia stawku,ale po jednym wymiękłam:zawstydzona/y:Ledwo co do domu na drugie piętro doszłam,myślałam,że padne na pysk,no jednym słowem kondychę mam zajebistą:crazy: Zasapałam się na maksa,myślałam,że sie nie podniosę jak się na łóżko walnęłam:zawstydzona/y:Ale nic to,stwierdziłam ,że tak być nie może i zabrałam się za brzuszki i inne ćwiczenia i to przynajmniej mi w miarę poszło.
Później prysznic z masażem antycellulitowym i tona kremu antycel,a na śniadanko mały jogutcik activia ,a teraz warzywka:sorry2: Zobaczymy jak mi dalej pójdzie.

Pogoda dziś piękna,więc spacerek był i to nawet bez kurtek:-D

madzia....no nieźle....to jutro czekają Cię zakwasy:-):-):tak::tak:
Ależ się wzięłaś za ćwiczenia:tak:Życzę wytrwałości i szybkich efektów.
Hmm ja już zapomniałam jak to jest być szczupłym. Ciuszki na strychu czekają na lepsze czasy w tym temacie:-):-):-):-)

Madzia kurcze to u Was wiosna:-) ale dalas czadu z tym trenningiem i dieta tez ostra. ja ograniczylam tylko czekolade i slodkosci bo juz do tego dochodzilo ze potrafilam i dwie i trzy zjesc:dry:ale zeby tylko jogurcik i warzywka to nie nie...:no:

Ale tu aktywność fizyczna kwitnie, rolki, bieganie..... kompleksów się nabawić można:tak:
Madzia, Ty serio z tym chudnięciem? Chcesz, żeby Cię sprzed ołtarza zwiało na własnym ślubie?:-)
Pearl, super musiało być tak sobie w Ferrari posiedzieć!:tak: A ja od mamy podkład do twarzy dostałam, bo mi się mama kazała za siebie wziać i przestać epatować zmarszczkami jak wąwozy i worami pod oczami:-p:-D
Kicrym, i jak tam nowy sprzęt?
My mamy dziś dzień lenia.....na początek pomyłam podłogi, żeby jednak nie być kompletnie bezużyteczną, potem poszłyśmy do salonu Ery po nową Motorolę, a potem bawiłyśmy się nową Motorolą:-D Ale Młoda ma dziś nastrój łaskawy dla matki i cały dzień grzeczna jak aniołek, co jak zauważyłam sprzyja lenistwu....jak się drze cały dzień, to chałupę w 10 minut potrafię posprzątać:-p:-p
Spadam dalej się poobijać...:-)

reklama
Hej,
moja mała też dziś całkiem grzeczna, udało mi się trochę rzeczy w mieszkaniu zrobić...potem wrócił M, a ja pojechałam po zamówione kolczyki do koleżanki. Teraz młoda śpi już na noc, M poszedł sie przewietrzyć a ja na BB i częściowo w telewizorze;-):tak:

Do góry