Haszi na rolkach jeździsz?

zazdroszczę

Mój syno jeździ, więc matka kiedyś ambitnie sprobowała, ale oczywiście kłoda ze mnie niemilosierna i jak to kloda powinna leżeć na ziemi

to i ja więcej lezałam niż jeździłam
Madzia alez kobito masz zaparcie (ja tam w tamtym tygodniu bylam na fitnesie, a w tym po ciężkim poprzednim tygoidniu zrobiłam sobie urlop

) no i ograniczyłam slodycze (nie jadem trzech batonikow a jeden

- ale za to big

no i ta twoja dietka - super. Ja jak dorwę wreszcie tą książkę, dzięki którek moja funfela tyllleeee schudła to na pewno wam zeskanuje

ja na razie diety niet, bo karmić;-)
Kicrym fajowy zakup

no wreszcie będziesz mogła bez stresu pisać pracę

:-):-) , szkoda, ze nie uziowy

Surv motorolki są podobno dobre tel, ja mam prade i dziewczyny nigdy jej nie kupujcie (d*** nie telefon

) a lenistwa to zazdroszczę
Dorka fajnie, ze dziewczynki zaczynają sie dogadywać:-) ja też marzę, by moja lalka weszła w komitywę z córeczką mojej siostry (ma starszą o roczek), fajnie by bylo
a my dzisiaj prawie cały dzien w terenie

najpierw poszukiwania fotelika i krzeselka (ale to na innym wątku), później szybki spacerek, no i na końcu pojechaliśmy nna jakies zakupy dla mnie, a że mam braki butowe (tzn. ja mam od groma butów ale wiecie,że po ciąży zwiększył mi się rozmiar o 1

(podobno to się zdarza) no i wyobraźcie sobie, wpadam ja do sklepu i widzę śliczne szpileczki, normalnie boskie (ochhhhh) i przymierzam- super wyglada t moja móżka w nich (trochę przygruba ale jakże ponętna w tych butkach;-)), no ale ja patrzę a obok tych cudnych butków stoją tam takie skromne buciki na niskim obcasie (jak ubralam to jakbym w kapciach byłam)

no i w sumie jakie wybrałam? ( a wcześniej mój strój codzienny to byly szpilki i gajer) oczywiscie kapciowe buty

bo stwierdziłam, ze do prowadzenia wózka na cholere mi szpilki