reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Haszi - super z tymi rolkami:-) Ja też bym bardzo chciała, ale czekam aż Zosia podrośnie i nauczy mamę:-D
Pabla - 11 godzin to ja śpię tygodniowo;-) A tak serio, to marzę o 7, 8 godzinach bez przerw!
Madzia - wytrwałości życzę! A moje odchudzanie ograniczyło się do zakupu herbatki herbapolu:no:

reklama
Survivor oj duzo brakuje,żeby mnie zwiało,oj dużo:sorry2: Ty dostałaś podkład,a ja sobie sama niestety kupić musiałam:baffled: Ogólnie to nie używałam wcześniej,ale tak mnie naszło i K do mnie mówi,że jakoś tak ładnie wyglądam,w sensie,że cieni pod oczami nie widać,ha i tu go mam!czyli że jednak lepiej niż bez,a nie jak zwykle mówił,że najlepiej naturalnie:-p

Madzia oj jak zazdorszczę takiej pogody, u nas zimno:crazy:no i może sie w końcu zmotywuje do ćwiczeń jak ty tak podnioslaś poprzeczkę:baffled:

A ja wlaśnie piszę z nowego laptopa a raczej laptopika:-Dw związku z tym że mój M ma firmowe kom. w erze mógł wziąć blueeconnecta z mini laptopem. Tak mu zrzędziłam że go wziął:-Dzwykłego lsptopa już mamy ale ten jest taki fajny malutki no i argument- będę mogła pisać pracę na uczelnie:-Dale najpierw BB tego oczywiście mu nie powiedziałam:-D

Pearl no to pooglądałaś bryki:tak:

Haszi na rolkach jeździsz?:szok::szok::szok: zazdroszczę :tak: Mój syno jeździ, więc matka kiedyś ambitnie sprobowała, ale oczywiście kłoda ze mnie niemilosierna i jak to kloda powinna leżeć na ziemi:tak::tak::-p to i ja więcej lezałam niż jeździłam:-p
Madzia alez kobito masz zaparcie (ja tam w tamtym tygodniu bylam na fitnesie, a w tym po ciężkim poprzednim tygoidniu zrobiłam sobie urlop:rofl2:) no i ograniczyłam slodycze (nie jadem trzech batonikow a jeden:-p- ale za to big:rofl2: no i ta twoja dietka - super. Ja jak dorwę wreszcie tą książkę, dzięki którek moja funfela tyllleeee schudła to na pewno wam zeskanuje:tak: ja na razie diety niet, bo karmić;-)
Kicrym fajowy zakup:tak: no wreszcie będziesz mogła bez stresu pisać pracę:rofl2::-):-) , szkoda, ze nie uziowy:-D:-p
Surv motorolki są podobno dobre tel, ja mam prade i dziewczyny nigdy jej nie kupujcie (d*** nie telefon:crazy:) a lenistwa to zazdroszczę:tak:
Dorka fajnie, ze dziewczynki zaczynają sie dogadywać:-) ja też marzę, by moja lalka weszła w komitywę z córeczką mojej siostry (ma starszą o roczek), fajnie by bylo:tak:

a my dzisiaj prawie cały dzien w terenie:-p najpierw poszukiwania fotelika i krzeselka (ale to na innym wątku), później szybki spacerek, no i na końcu pojechaliśmy nna jakies zakupy dla mnie, a że mam braki butowe (tzn. ja mam od groma butów ale wiecie,że po ciąży zwiększył mi się rozmiar o 1:szok: (podobno to się zdarza) no i wyobraźcie sobie, wpadam ja do sklepu i widzę śliczne szpileczki, normalnie boskie (ochhhhh) i przymierzam- super wyglada t moja móżka w nich (trochę przygruba ale jakże ponętna w tych butkach;-)), no ale ja patrzę a obok tych cudnych butków stoją tam takie skromne buciki na niskim obcasie (jak ubralam to jakbym w kapciach byłam):tak: no i w sumie jakie wybrałam? ( a wcześniej mój strój codzienny to byly szpilki i gajer) oczywiscie kapciowe buty:zawstydzona/y: bo stwierdziłam, ze do prowadzenia wózka na cholere mi szpilki:sorry2:

Tosika- prosze wkleic zdjecie butow na odpowiedznim watku, ale juz:rofl2:. Przygode z Prada tez mialam, ale krotka bo sie zbyt denerwowalam i po 3 dniach oddalam mezowi prezent:sorry2:.

Madzia - z ciebie cien dziewczyno zostanie, co ty chces zrzucac? Kosci na osci:-D?
Pabla - a ty chwal sie nowymi kolczykami:tak:, co to za kolczyki?

Surv- Florka zadowolona z nowego telefonu? Przypuszczam, ze sie nim ''opiekuje'', przechowujac go w jamie ustnej:-D

Beaa musowo się pochwalę, jutro obiecuje wrzucić:-)

acha zopomniałam Wam powiedzieć, ze jutro ide do fryca, a co się z tym wiąże...będę małymi kroczkami zmierzala do pieknego, wyśnionego blondu :rofl2::rofl2::rofl2: trzymajcie kciuki:-)

no mój Maciek własnie sie tak ciesył z mojego tel.,bo muzyczka grała i prawie cały wszedł do buzi,że go popsuł:wściekła/y:Nie jest całkiem źle,bo działa,ale jeden klawisz nie kuma:no: na szczęście da się go innym zastapić,ale juz mnie to wkurza.
Ja miałam motorolkę,ale jakas felerna była i po 1,5 roku całkiem padła.
hmm... mówicie ,że prada też do bani,a tak mi sie podobała:baffled:

Tosika zaparcie to mam ,ale w innym sensie,a z dietą to słomiany zapał:sorry2:.No zobaczymy jak mi pójdzie.Narazie trenuję silną wolę,a jak to nie pomoże to mam w zanadrzu cięższe działa:ninja2::tak:Pochwal sie butami.Może i nie bajer szpileczki,ale jednak radocha z zakupu jest, no nie?
Kicrym oj jak ja ci zazdroszcze tego osobistego laptopika:zawstydzona/y:u nas tylko jeden i ciągle wojna:sorry2:
Beaa u mnie kości to tylko na rękach widać,a tak ogólnie jest co zrzucać:-(a już było tak pięknie:sorry2:ech...

Toska super że masz nowe butki, ja jak mówie mojemu M o butach to on się odwraca i idzie dalej:dry:twierdzi ze jak wywlę jakąś parę to wtedy coś kupimy, bo już do szafy nic nie wejdzie:-D
Surv no to też masz nową zabawkę;-):-D

Madzia z ta dieta nie przesadzaj bo sukienki nie kupisz .Ja przed slubem tez mialam manie odchudzania nic z tego nie wyszlo a sukienke i tak bez problemu kupilam najwiekszy wybor byl w rozmiarach 38-40:tak::-)
Tosika fajnie ze zakupy sie udaly ja pewnie tez wybralabym papcie a nie seksowne szpilki.Ja w sumie caly czas w trampkach pomykam;-)

reklama
A ja mam silne parcie na szpilki właśnie....w zasadzie nie muszą być szpilki, mogą być baletki, cokolwiek co nie jest trampkami albo adidasami.......boską nową kolekcję Ryłko ma, fantastyczne fasony i kolory, tylko ceny nieco mniej:baffled:

A u nas dzisiaj tak parszywa pogoda, że chyba sobie spacer odpuścimy i będziemy gnić w domu i pogrążać się w przedwiosennych dołach:baffled: ale najpierw zrobię w końcu pity, żeby sobie nastrój potencjalnym zwrotem podnieść, no i może w końcu jakiś obiad by się przydało, a nie tylko na kanapkach lecieć:-p

Julka, Tymek - wszystkiego naj z okazji kolejnej rocznicy!

No i mamy dziś św. Patryka - kto nie karmi, po guinessa marsz! (Kto karmi, też tylko się głośno nie chwalić):-D:-D

Do góry