reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Dziewczyny, pomysł z kartkami na roczek super!!
Wszystkim małych chorowitkom i dużym - zdróweczka życzę!
u nas zima za oknem, niedługo jedziemy po nowy wózio i łózeczko turystyczne:-) mam coś ostatnio podły humor, gdzie ta wiosna, to może mi lepiej będzie:sorry2:

reklama
Hej, wszystkim małym chrowitkom zdrówka życzę.
Pomysł z karteczkami też mi się podoba :-)

A ja coś nie mam weny do pisania,, może przez tą okropną zimę za oknem :crazy:.
Czytam Was co dzień, ale pisać to już ciężko :-(

Andula- idz szybciutko do lekarza, o sama wiesz, ze w UK zaden lekarz ci nie pomoze, jedynie uslyszysz magiczne slowo- paracetamol.

U nas znowu piekna pogoda, mloda jeszcze spi:-)

I my się witamy z rana:happy:
W k-cach też śnieg:crazy:niby słońce trochę świeci ale na termometrze -1:crazy:
PObudka o 7 ale o dziwo bez płaczu:tak:
Andula zdrówka no i do lekarza natychmiast:tak::happy:
Tosi życzymy dużo usmiechu,bezbolesnego ząbkowania i przespanych nocek:happy:

Tosiu i Kubusiu, wszystkiego naj z okazji 8 miesiąca! (od sklerotycznej ciotki, która dopiero zajarzyła, że to dziś:p)

Ostatnia edycja:
Tosiu i Kubusiu wszystkiego naj z okazji ukończenia 8 miesiąca:-)
U nas dziś od rana świeci słoneczko, ale jakoś zimno jest no i śnieg za oknem ale jest nadzieja na wiosnę :tak:
Też jestem za kartkami na roczek, super pomysł:tak:
Gabi dziś obudziła się o 3 i myślałam że już nie uśnie ale zasnęła i spała do 6 :happy:
Andula koniecznie udaj się do lekarza i oby ból szybko minął:tak:
Miłego dzionka Laseczki;-)

:-)Kubuniu, Tosiu dużo, dużo zdrówka i radości z okazji 8-go miesiąca :-)
Buziaki od Natusi i pozdrowionka od cioci:-)

U nas jak u Kicrym, powrót zimy:baffled:
Gdzie ta wiosna do jasnej..........!?

Boszszszz, niech te śniegi juz się skończą:angry: bo mnie też depresja zimowa nie chce puścić:sorry2:

ANDULA, do lekarza biegiem marsz :)
Dużo zdrówka, trzymaj się kochana.

reklama
Do góry