Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tj. wypadki
.Wiedzialam to i zapytalam sie mojej doktor o to a ona ze chirurg musi mnie pryjac bo to nagly przypadek niestety pani z rejestracji chirurgicznej twierdzila inaczejNo tak, europejska karta nie uprawnia do korzystania z uslug specjalistow. Jak bylam ostatnio w Pl i strasznie zaczelo mnie bolec kolano (a bylam w ciazy) to rowniez musialam placic a wizyte. Lekarz pierwszego kontaktu powiedzial, ze karta obejmuje tylko nagle przypadkitj. wypadki
.

Polecam ketonal;-) (tabletki mają działanie przeciwzapalne i lekko przeciwbólowe)! W naszej rodzinie się sprawdziły na bóle mięśni i stawów! Moja mama z 2 tygodnie się męczyła z bólem ręki, a po 2 dniach zażywania ketonalu było znacznie lepiej, po kilku przeszło
A ja je dostałam na obite w trakcie porodu żebra, jak się tak wszyscy na mnie rzucali, by "wycisnąć" Zosię

Mały zadowolony bo był na spacerku;-) co do Ketonalu to moja Mama też go używa na bóle stawów oraz inne mocne boleści i jest zadowolona
ja biorę ketonal w drugi dzień miesiączki bo mam takie mocne skurcze, że tylko to mi pomaga
Raczkuje po całym domu, najbardziej lubi Tymka pokój, więc jestem w ciągłym stresie, bo tam dużo zabawek maleńkich i wciąż sprawdzam, czy TYmi czegoś nie wyciągnął. No i zaczęła "mamować" :-) któregoś dnia o 6 rano - nie wiedziałam czy się cieszyć czy złościć. Ponadto mam wrażenie, że jest trochę cięższa i lepiej wygląda - w poniedziałek idziemy na ważenie, to się okaże. 
Po to płacimy insurance,żeby móc skorzystać z usług lekarskich jeśli to potrzebne i nie tylko u internisty.A E112 to zaświadczenie na planowane leczenie,np jak chcesz sobie zrobić operację lub jakiś zabieg w innym kraju niż UK i w takim wypadku nie mają prawa tego wymagać,bo przecież ciebie zabolało nagle.Ja bym nie popuściła.My jak byliśmy na święta i Maciek zachorował to też mnie jakieś durne babsko w rejestracji chciało "uświadomić" ,że leczenie nam nie przysługuje,ale nie dałam za wygraną
i normalnie nas lekarz przyjął.